Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ποια είναι η αλήθεια που σας κρύβουν... η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδική κλίμακα πρέπει να είναι ήδη στο 7% και να μεγαλώνει. Δείτε Αχαία - Ηλεία - Αιτωλοακαρνανία



DATA RC εταιρία δημοσκοπήσεων.

Δεν θέλει να έχετε τελειώσει Πανεπιστήμιο.. βάλτε κάτω την απλή λογική.. όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, προηγείται με 12.2% - 8.6% και οριακά είναι πρώτο κόμμα σε ένα νομό που δεν είναι και από τους καλύτερους του... τότε φανταστείτε τι γίνετε στα Αστικά κέντρα.

Επίσης με την ίδια απλή συλλογιστική.. κάντε την ίδια αναγωγή και στα ποσοστά της Χ.Α.!

Και να μην ξεχνάτε και κάτι οι παλαιότεροι.. αλλά και οι νεότεροι ας το προσέξουν... Ηλεία και Αχαία ήταν τα πράσινα Κάστρα... ΠΑΣΟΚ με τα χίλια! Μέχρι και σε αγροτικά αυτοκίνητα είχαν ζωγραφισμένους ήλιους του ΠΑΣΟΚ παλιότερα.

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει και τους δυο.. και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Γι αυτό έχουν χεστεί πάνω τους με τις αποκαλύψεις της Χ.Α., γιατί σου λένε ότι αν πάμε τώρα σε εκλογές... ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ!!!

Άντε γεια λαμόγια... με το ζόρι ρε.. με το ζόρι, αλλά σε Εθνικές Εκλογές θα πάμε και να είσαστε σίγουροι για αυτό που σας γράφω. Θα συρθείτε σε εκλογές... σας αρέσει δεν σας αρέσει... θα σας ρίξουμε, πόσο ποιο απλά να σας το πω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.