Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Γιατι δεν θα γίνει Επανάσταση από τα τανκς - Γιατί πρέπει γίνει επανάσταση από το λαό μέσω της κάλπης

Οι Επαναστάσεις γίνονται για το λαό από τον λαό... μόνον εσύ μπορείς να αλλάξεις το ρου της ιστορίας, μόνο εσύ μπορείς να βγάλεις την χώρα από το αδιέξοδο. Αν εσύ δεν μπορείς τότε μην περιμένεις τα τανκς και τα βαπόρια να σε βοηθήσουν.

Έχεις μπροστά σου εκλογές.. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ και Ευρωβουλής, άδραξε την ευκαιρία να ξελασπώσεις την χώρα μια και καλή. Άρχισε την αλλαγή από το τοπικό επίπεδο που είναι και ποιο κοντά σε σένα, αφού κάθε μέρα περπατάς, δουλεύεις, ζεις στην περιοχή σου στον δήμο σου στην Περιφέρεια σου.. και θα έρθει η μέρα που θα μπορέσεις να κάνεις την αλλαγή σε μεγαλύτερο επίπεδο, αυτό του Εθνικού κοινοβουλίου.

Μην περιμένεις άλλους να βάλουν το κεφάλι τους στον τοίχο για να σώσουν εσένα που διστάζεις να φωνάξεις βοήθεια.

Θα ματώσουμε οικονομικά και πολιτικά αν αλλάξουμε τα δεδομένα με την ψήφο μας;

Ναι φυσικά και θα ματώσεις.. αλλά μην ξεχνάς ότι τόσο χρόνια εσύ βοήθησες με την ψήφο σου να γίνει αυτή η χώρα μπανανία. Εσύ άφησες την χώρα να πέσει σε αυτό το μαύρο χάλι.. δεν είσαι λοιπόν άμοιρος ευθυνών και δεν ξελασπώνεις μια κατάσταση αν δεν χάσεις και εσύ κάτι.

Η αλλαγή δεν μπορεί να είναι μόνο στα πρόσωπα αλλά και στην πολιτική, αν πας πάλι στην κάλπη και απλά αλλάξει τα πρόσωπα τότε κλάφτα και άστα...

Ξύπνα γιατί έτσι όπως πάμε.. εκτός από κοψίματα σε μισθούς, συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα.. πιθανόν να χάσεις και μέρος των εδαφών που σήμερα μας ανήκουν. Αν δεν ξυπνήσεις θα δεις την Θράκη και ίσως και μερικά νησιά μας να παραδίδονται σε Τουρκικά χέρια.

Έχεις την δύναμη;

Μα φυσικά... ΕΚΛΟΓΕΣ φίλες μου... ΕΚΛΟΓΕΣ, πόνεσε τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και μάγκικα. Έχεις μια τελευταία ευκαιρία.. αν και τώρα τους αφήσεις.. η Ελλάδα έτσι όπως την ήξερες.. θα πάψει να υπάρχει.

Ξύπνησε το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ θηρίο που έχεις μέσα σου... και οργάνωσε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Δεν θα τολμήσουν να σε πειράξουν αν ξέρουν ότι είσαι ΔΥΝΑΤΟΣ!

Μην αφήσεις την χώρα στα χέρια μερικών συστημικών ΜΜΕ και στα χέρια των ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.