Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Διχασμένη προσωπικότητα.. σε ένα σάπιο σύστημα

Ο πολιτικός που τη μια μέρα λέει ότι έσωσε την υγεία από τις αλόγιστες σπατάλες και από τις προμήθειες φαρμάκων και την επομένη μέρα οι πολιτικές που εφάρμοσε στέλνουν χιλιάδες ασθενείς στα φαρμακεία για να αγοράσουν από τη τρύπια τσέπη που έχουν τα φάρμακα τους. Τα περισσότερα ταμεία πλέον αδυνατούν να καλύψουν τους ασφαλισμένους και επιστρέφουν τα χρήματα από τα φάρμακα 2 με 3 μήνες μετά, χωρίς φυσικά να αντιλαμβάνονται ότι οι συνταξιούχοι και οι μισθοσυντήρητοι έχουν ανάγκη τα λεφτά αυτά αυτό το μήνα και όχι τον επόμενο.

Τελικά κ.Λοβέρδο πετύχατε τι ακριβώς;
Αλήθεια κάποιος από το ΠΑΣΟΚ θα παραδεχθεί επιτέλους ότι η ενοποίηση των ταμείων με το τρόπο που έγινε ήταν ένα φιάσκο; Γιατί δεν μπορεί να έχουν ενοποιηθεί τα ταμεία και ο πολίτης να πληρώνει για κάτι που έχει ήδη πληρώσει εισφορές τα χρόνια που δούλευε ή που συνεχίζει να πληρώνει δουλεύοντας...

Κάποιος απέτυχε... κάτι απέτυχε, δεν μπορεί να τα κάνατε όλα καλά και το σύστημα σήμερα να μη μπορεί να αντεπεξέλθει.

Σκεφτείτε όλοι εσείς που σήμερα πηγαίνετε στα φαρμακεία και πληρώνετε για να πάρετε αυτό που το κράτος υποτίθεται ότι θα σας το έδινε δωρεάν ή με μια μικρή συμμετοχή, σκεφθείτε ποιο μυαλό ήταν πίσω από όλα αυτά, θυμηθείτε ποιος ήταν Υπουργός Υγείας και σας έλεγε ότι όλα είναι καλά.

Θυμηθείτε επίσης σε ποιο κόμμα ανήκει.. και επιτέλους ξυπνήστε και κλειδώστε όλους αυτούς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.