Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Χέστηκαν οι Τούρκοι μετά τη κατάρριψη πολεμικού αεροσκάφους πάνω από τη Συρία... βρόμισε μέχρι την Αθήνα

Καταρρίφθηκε από πυρά των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2 το τουρκικό μαχητικό κρούσης F-4E 2020 (κατ'άλλες πηγές RF-4E) που παραβίασε τον συριακό εναέριο χώρο και οι δύο πιλότοι αιχμαλωτίστηκαν. Το Reuters μεταδίδει ότι καταρρίφθηκε επάνω από το συριακό έδαφος. Επίσης το λιβανέζικο κανάλι "Αλ Μπαγιαντέρ" μεταδίδει ότι καταρρίφθηκε από πυρά της συριακής αεράμυνας.
defencenet.gr
___________

Τρέχουν και δεν φθάνουν οι Τούρκοι, σε πανικό το Στρατιωτικό επιτελείο της Άγκυρας. Δεν τόλμησαν να μιλήσουν για αντίποινα διότι ξέρουν ότι το αεροσκάφος δεν έπεσε από τη Συριακή αεράμυνα, αλλά από τη Ρωσική αεράμυνα που έχει εγκατασταθεί στη Συρία. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν εφαρμόσει το ΝΑΤΟ περιοχή ελεγχόμενων πτήσεων!!! Θα πέφτουν τα Αμερικανικά και τα Νατοικά αεροσκάφη για πλάκα. 

Η κατάσταση στη Συρία ελέγχεται από τη Ρωσία, αυτό είναι ολοφάνερο πλέον, καλό θα είναι επειδή το παιχνίδι έχει γίνει πολύ σοβαρό να πάρουμε τα μέτρα μας πριν να είναι πολύ αργά. 

Πως αντέδρασαν οι Τούρκοι; .... η φωτογραφία τα λέει όλα νομίζω! Έκαναν τις κότες... διότι όπως σας είπα η κατάρριψη έγινε από τους ΡΩΣΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.