Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Δικαστικό κράτος προωθεί η Νέα Δημοκρατία, επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία

Ότι και να γράψεις, ότι και να πεις... η Νέα Δημοκρατία πλέον είναι αδιόρθωτη. Διαβάστε τι είπε ο δικαστικός που έχουν βάλει υποψήφιο στο επικρατείας.

"Η προφυλάκιση, είναι σήμερα η εξαίρεση. Θα πρέπει να είναι ο κανόνας"...Ο Χαράλαμπος Αθανασίου , πρώην επικεφαλής της λίστας Επικρατείας της ΝΔ και πρώην δικαστής, θέλει να γεμίσει τις φυλακές λες και δεν είναι ήδη γεμάτες.
Είπε φοβερά πράγματα στη Τσαπανίδου: Πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο. Δεν φταίνε οι ... δικαστές και οι εισαγγελείς που δεν τιμωρούνται οι εγκληματίες.
Για δε την προφυλάκιση, είπε πως - δυστυχώς γι' αυτόν!- σήμερα (λόγω του νομικού πλαισίου) είναι η εξαίρεση, ενώ θα πρέπει να είναι ο κανόνας.
_______________

Ο δικαστικός αυτός που σουλατσάρει τα παράθυρα και φοβίζει το κόσμο, ήρθε τώρα να εξαπολύσει επίθεση κατά των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πολιτών. Προανήγγειλε ευθέως την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του πολίτη σε περίπτωση που η ΝΔ γίνει κυβέρνηση. Προανήγγειλε ένα ακραίο φασίζων σύστημα δικαιοσύνης που ακόμα και ύποπτος να είσαι για κάποιο αδίκημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξεις στη φυλακή, ακόμα και αν στο τέλος αποδειχθεί ότι ήσουν αθώος. 

Την άλλη μεγάλη μπαρούφα που αμόλησε το στοματάκι του ήταν οι ηλιθιότητες περί του νόμου της κουκούλας.

... ακόμη κι όταν δεν διαπράττει αδίκημα!...
Το σκέπτεται. Αλλά μάλλον προς τα εκεί γέρνει. Να τιμωρείται όποιος φοράει κουκούλα ακόμη κι όταν δεν έχει διαπράξει αδίκημα!
"Αυτό ήδη συμβαίνει στην Γερμανία", είπε, προκαλώντας την αντίδραση ακόμη και του...συντηρητικού δημοσιογράφου Αμυρά.
"Καλά, στην Γερμανία έχουν απαγορεύσει και τις διαδηλώσεις", του είπε.
Προς τα εκεί (όταν με το καλό έρθει ο φίλος του Χαράλαμπου, ο Αντωνάκης) πάμε...
__________

Εκεί στη ΝΔ έχετε αποφασίσει να θέσετε τη χώρα υπό καθεστώς τρομοκρατίας αν βγείτε κυβέρνηση; Γιατί εδώ μας μυρίζει ΧΟΥΝΤΑΡΑ που λέει και ο Τράγκας. Βρήκατε παπά θα θάψετε 5,6 εκατομμύρια πολίτες; Διότι ακόμα και να βγει η ΝΔ(που δεν θα βγει) πρώτο κόμμα και σχηματίσει κυβέρνηση θα είναι μειοψηφία!!! Και δεν μπορεί μια κυβέρνηση μειοψηφίας να απειλεί το λαό... διότι θα πέσει την επόμενη μέρα.

Αυτές οι μαγκιές των δικαστών πρέπει να κοπούν ΣΥΡΙΖΑ!!! Δεν θα μπουν άλλοι αθώοι στη φυλακή επειδή ο Αθανασίου ξύπνησε ανάποδα και θέλει να διαλύσει το κοινωνικό ιστό της χώρας. Δεν νοείτε δίκαιο δικαστικό σύστημα όταν προφυλακίζει πολίτες που δεν έχουν τελέσει αδικήματα!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ και αυτός που υιοθετεί αυτές τις πρακτικές  είναι ένας κοινός ΦΑΣΙΣΤΑΣ. 

Θέλουμε δικαιοσύνη κύριοι της ΝΔ; Να πάτε και να συλλάβετε πρώτα το Παπακωνσταντίνου, μετά το Παπανδρεόυ, μετά το Πάγκαλο, μετά το Κώστα Καραμανλή μετά το Παπαθανασίου και να δικάσετε αυτούς πρώτα και όχι το λαό.

Με τέτοια φασιστομέτρα που προωθεί η ΝΔ, η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά... Μαζέψτε τον Αθανασίου... και επιτέλους σταματήστε να τρομοκρατείτε το λαό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.