Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μέρκελ: "Όσο ζω, δεν θα υπάρξουν ευρωομόλογα"

Κατά τη διάρκεια ομιλίας της προς τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP), κόμμα που αποτελεί μειοψηφία στην κεντροδεξιά κυβερνητική συμμαχία, η κα Μέρκελ δήλωσε σαφώς, ότι όσο η ίδια ζει, η Ευρώπη δεν πρόκειται να "αμοιβαιοποιήσει".

Σύμφωνα με πληροφορίες των Reuters και Associated Press, η καγκελάριος αποσαφήνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κοινή ευθύνη για την αποπληρωμή του χρέους ούτε εντός της Γερμανίας, μία ημέρα αφότου αξιωματούχοι της άνω Βουλής, της Μπούντεσρατ, όπου εκπροσωπούνται τα ομόσπονδα κρατίδια της χώρας, αποκάλυψαν στο πρακτορείο Bloomberg ότι είχαν έρθει σε συμφωνία με το Βερολίνο για έκδοση κοινών ομολόγων - τίτλων με ενιαίο επιτόκιο για τα 17 κράτη μέλη της ευρωζώνης, το 2013.
__________

Και γιατί αγχώνεσαι μαντάμ Μέρκελ... η Ισπανία έπεσε, η Ιταλία θα ακολουθήσει.. ετοιμάσου να ξεπαραδιαστείς μέχρι δεκάρας, να δούμε τώρα πόσα λεφτά θα χρειαστεί η Ισπανία για να επανακάμψει. Με αυτά τα μυαλά ενωμένη Ευρώπη δεν θα υπάρξει ποτέ.. το πιθανότερο είναι να διαλυθεί παρά να ενωθεί.

Τρέχα μωρή καρακάξα τώρα να σώσεις την Ισπανία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.