Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Θα εισβάλουμε στον Έβρο, αν απειληθούν οι Τουρκο-πράκτορες μας!

«Οτιδήποτε συμβαίνει στη περιοχή έχει άμεση σχέση με την Τουρκία. Γυρίσαμε ποτέ στο παρελθόν την πλάτη μας όταν αντιμετώπισαν δυσκολίες οι ομοεθνείς μας στην Βουλγαρία, στην Ελλάδα, στα Σκόπια, τα αδέλφια μας στην Βοσνία, στην Αλβανία και στο Κόσοβο;» δήλωσε ο Ερντογάν.

«Είπαμε ποτέ πως οι υποθέσεις αυτές είναι εσωτερικές; Μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας; Όπως έχω αναφέρει, άλλα είναι τα φυσικά μας σύνορα και εντελώς διαφορετικά είναι τα σύνορα της καρδιάς μας» σημείωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για να προσθέσει

«Τα αδέρφια μας, που βρίσκονται από την Ευρώπη μέχρι και την Αφρική, από τη Μεσόγειο μέχρι και τις ατελείωτες στέπες της Κεντρικής Ασίας βρίσκονται στα σύνορα της καρδιάς μας. Για εμάς τα Βαλκάνια είναι το ένα μέρος της καρδιάς μας και ο Καύκασος το άλλο μέρος» είπε ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος για να καταλήξει:

«Η έχθρα προς τους ξένους στην Ευρώπη αυξάνεται και εμείς είμαστε οι πρώτοι που αντιδρούμε. Γιατί; Διότι εκεί ζουν 5 εκατομμύρια μας που έχουν τις ρίζες τους στην Τουρκία.

Επιπλέον πρέπει να προσθέσουμε και τα αδέλφια μας από το Τουρκιστάν, το Αφγανιστάν και την Κεντρική Ασία που εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη. Είναι ηθική μας υποχρέωση να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα τους και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα τους».

Η απειλή είναι ξεκάθαρη, πότε θα πάρει σάρκα και οστά, άγνωστο. 
Θα επιχειρήσει, πότε και που; 
Θα στήσει προβοκάτσια; πιθανό..
Θα βάλει προμετωπίδα τους λαθρο-εισβολείς που ήρθαν για να μείνουν και είναι αδύνατο να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία; Αρκετά πιθανό...
Θα μπορέσει να στήσει την τέλεια παγίδα; Γιατί όχι; η Ελληνική γραμμή άμυνας εδώ και χρόνια είναι δομημένη και σχεδιασμένη λάθος στην γραμμή του Έβρου, το δε αμυντικό στήσιμο των μονάδων μας, τις κάνει ακόμα ποιο ευάλωτες στην επιθετικότητα των Τ.Ε.Δ., φυσικά εμείς δεν θα ρίχνουμε με τόξα, έχουμε και εμείς σύγχρονα συστήματα αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί, το πρόβλημα αρχίζει από την διάλυση των Μονάδων Εθνοφυλακής, την παντελή απουσία εκπαίδευσης των εφέδρων και την λειψανδρία σε ανταλλακτικά και νέα μέσα. Βλέπεται κάποιοι έχουν αφήσει τους ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, με τα παπιά... Πρέπει λοιπόν να αποφασίσει η Ελληνική πολιτεία, τι θέλει.. θέλει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις άμεσης αποτροπής ή θέλει αμυντική διάταξη και βάστα μέχρι να ξεμείνει ο εχθρός από βόλια;

Η Τουρκία μας το λέει ξεκάθαρα... θα εισβάλουμε στον ΕΒΡΟ! 

Εμείς ακούσαμε το μήνυμα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.