Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

85% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η χώρα βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση, αλλά να κάνουν κάτι για να σωθεί η χώρα... ΔΥΣΚΟΛΟ!

Αν και στο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ έχω γράψει επανειλημμένα ότι δεν εμπιστεύομαι τις δημοσκοπήσεις γιατί στο σύνολο τους είναι στημένες, εδώ δεν μπορώ να μην σχολιάσω..

Σύμφωνα λοιπόν και με το μηνιαίο Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύει η ΑΥΓΗ, ποσοστό 85% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η χώρα βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση, το 90% δηλώνει δυσαρεστημένο από την κυβέρνηση και το 80% από την αντιπολίτευση.

Για το προσφυγικό, το 73% δηλώνει ότι οι πρόσφυγες δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, ενώ αντίθετη άποψη έχει το 20% των ερωτηθέντων. Στο ερώτημα για το αν οι πρόσφυγες αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της Ελλάδας, θετικά απαντά το 48% και αρνητικά το 45%.

Με απλά λόγια οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται ΚΑΝΕΝΑΝ για να τους βρει λύση στα προβλήματα τους, 

Νιώθουν μια απέχθεια για τα πολιτικά κόμματα και το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης.

Δεν πιστεύουν ότι θα αλλάξει κάτι στον τόπο τα επόμενα χρόνια και νιώθουν απαισιοδοξία για τα μελλούμενα...

Στο δήθεν προσφυγικό ΔΕΝ θέλουν τους πρόσφυγες στην χώρα γιατί δεν πιστεύουν ότι αυτοί μπορούν να ενσωματωθούν στο σύνολο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Και μετά από όλα αυτά τα πρόβατα θα πάνε να ψηφίσουν τους ίδιους, εδώ θα είμαστε να μου το θυμάστε, καμία αλλαγή, καμιά φωνή για να φύγει το βρομερό σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης.

Είναι πλεόν φανερό και ξεκάθαρο ότι το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης μας τελείωσε, μέλλον δεν υπάρχει υπό τις παρούσες συνθήκες και η μοναδική λύση είναι μια Επανάσταση τύπου Ουκρανίας, βελούδινη, όπου ο λαός μαζί με τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ θα πάρουν την εξουσία και το μέλλον της χώρας στα χέρια τους. 

Όσο θα συνεχίζουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες να ψηφίζουν αυτά τα καθάρματα... 
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.. τόσο απλό, τόσο ξεκάθαρο!

Η λύση είναι μια...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.