Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Καρναβάλι στο Δήμο Αγλαντζιάς - Προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

Κόντρα στα σημεία των καιρών, ο Δήμος Αγλαντζιάς, δίνει μια ευκαιρία ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς και προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στο Καρναβάλι, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η παρέλαση η οποία έχει πλέον καταστεί θεσμός, στέφεται χρόνο με το χρόνο με μεγαλύτερη επιτυχία και φέτος οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες.

Υπολογίζουμε, σημειώνεται, ότι στην παρέλαση θα συμμετέχουν πέραν των 5.000 ατόμων ενώ 25.000 άτομα αναμένεται να την παρακολουθήσουν.

“Έχουμε γι’ αυτό επεκτείνει την παρέλαση η οποία θα ξεκινά φέτος από τη συμβολή της Λεωφόρου Κυρήνειας με την οδό Ευάγγελου Φλωράκη (δίπλα από το πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής). Η Λεωφόρος Κερύνειας και οι πάροδοι της από τη συμβολή της οδού Ευάγγελου Φλωράκη μέχρι την οδό Θεσσαλονίκης, θα είναι κλειστές για όλα τα τροχοφόρα από τις 9:00 μέχρι τις 16:00″, προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμη, ότι οι περίοικοι, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και προς διευκόλυνση τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 97603328.

Στο Δήμο Αγλαντζιάς, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν επιτρέπεται η πλανοδιοπώληση.

Κατ’ εξαίρεση όμως, τη μέρα της Καρναβαλίστικης Παρέλασης στην Αγλαντζιά, θα επιτραπεί η πλανοδιοπώληση σε συγκεκριμένα σημεία επί της Λεωφόρου Κερύνειας: από τη συμβολή της Λεωφ. Κερύνειας με την οδό Λεύκωνος μέχρι τη συμβολή της Λεωφ. Κερύνειας με την οδό Χαρίλαου Φλωράκη.



Πηγή: ikypros/ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.