Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Δεν έχουν καμιά δουλειά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... να πάνε να μαζέψουν χόρτα.

Βρε συ Κυριάκο... τι πας να κάνεις βρε παλικάρι μου, τι δουλειά έχουν οι Δημοτικόμπατσοι με τους Αστυνομικούς Τι δουλειά έχουν τα διορισμένα κομματόσκυλα με τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ; Για απάντησε μας βρε σε Κυριάκο...

Θα βάλουμε δλδ τους δημοτικόμπατσους που το μόνο που ξέρουν είναι να κόβουν κλήσεις, στην δύναμη της ΕΛ.ΑΣ.! Με τι εκπαίδευση; Με τη μηδενική εκπαίδευση που έχουν; Με αυτή την εκπαίδευση θα μπουν στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ.;

Και για ποιο λόγο βρε συ Κυριάκο να δίνει το παιδί, ο νεαρός και η νεαρή, εξετάσεις, να παπαγαλίζουν τα μαθήματα για να βγάλουν πάνω από 16,17, ώστε να μπουν με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων στην Αστυνομία; Για ποιο λόγο; Όταν θα βλέπει το διορισμένο κομματόσκυλο να μπαίνει από το ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

Μια είναι η λύση Κυριάκο... ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ" και να πάνε στα σπίτια τους! Δεν έχουν καμία δουλειά να κυκλοφορούν και να μοιράζουν κλήσεις... είναι άσχετοι με την αστυνόμευση και δεν θα κάτσεi ένα κράτος που είναι υπό διάλυση να εκπαιδεύσει στρατιές ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.

ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ οι Δημοτικοί "Αστυνομικοί".. και να τελειώνει το αστείο.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δεν είναι παραμάγαζο αδιαφανών προσλήψεων.. άντε ξυπνάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.