Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Aυτός είναι ο Στρατηγός και αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων που θέλει να ρίξει το Μόρσι

Minister of Defence Abdel-Fattah El-Sisi 

(Photo: Ahram Online archive)

_________

Αν και πολλοί θα πουν(που γνωρίζουν τα της Αιγύπτου) ότι έχει φιλόισλαμικές πεποιθήσεις και ότι ήταν αυτός η αφορμή για να ανέβει αναίμακτα στην εξουσία η Μουσουλμανική αδελφότητα, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη και ιστορικά στιγμή για την Αίγυπτο βγήκε μπροστά.

Να υπενθυμίσουμε εμείς στο Μόρσι, ότι ήταν αυτός που το 11 είχε αποκρούσει τους Ισλαμοφασίστες με επιτυχία στις διαδηλώσεις κατά του Μουμπάρακ. Κάτι που είχε ενοχλήσει πολλού δυτικούς.. όπως ενοχλεί και σήμερα που από χθες το απόγευμα βομβαρδίζουν το διαδίκτυο με αρνητικές πληροφορίες για αυτόν, όπως ότι άφησε τους φανατικούς Ισλαμιστές να μπουν στις Στρατιωτικές σχολές της Αιγύπτου και ότι έχει σχέσει υπόγειες με τη Χαμας... ξέρετε τώρα τι κάνουν οι Δυτικοί... σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Σήμερα το απόγευμα το τελεσίγραφο λήγει... μένει να δούμε την αντίδραση των Ενόπλων Δυνάμεων. Μέχρι στιγμής πάντως... όλα δείχνουν ότι το πάρτι των Ισλαμοφασιστών θα λήξει με μακελειό! Ας πρόσεχαν... κανείς δεν τους κάλεσε στην Αίγυπτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.