Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Νέο αίμα στην Εθνική Φρουρά - πληροφορίες κατάταξης.

Πέντε χιλιάδες νέοι ντύνονται στο χακί
Τους πρώτους τους νεοσύλλεκτους υποδέχθηκαν χθες τα ΚΕΝ και, μέχρι την Παρασκευή, πέντε χιλιάδες νέοι θα ντυθούν στο χακί

Ξεκίνησε από χθες και συνεχίζεται, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, η κατάταξη της 2013 Β ΕΣΣΟ στα τρία Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ), στα οποία θα παραμείνουν για τρεις εβδομάδες. Πέντε χιλιάδες, περίπου, νέοι κλήθηκαν να βάλουν το χακί και να υπηρετήσουν την πατρίδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Η διαδικασία θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή, με τον Υπουργό Άμυνας εντός των ημερών να επισκέπτεται όλα τα ΚΕΝ που λειτουργούν σε Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο. Μέχρι στιγμής, η διαδικασία κυλάει ομαλά.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, χθες Δευτέρα κατετάγησαν στο ΚΕΝ Λάρνακας οι γεννηθέντες στις επαρχίες Λευκωσίας - Κερύνειας και διαμερίσματος Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και στο εν λόγω διαμέρισμα, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Π, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Επίσης, κατετάγησαν οι γεννηθέντες στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ και Δ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Οι εθελοντές της κλάσης 2014, που γεννήθηκαν στις επαρχίες Λευκωσίας - Κερύνειας και στο διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και στο εν λόγω διαμέρισμα, θα καταταγούν επίσης στο ΚΕΝ Λάρνακας.

Η κατάταξη τη τρίτη
Σήμερα Τρίτη θα καταταγούν οι γεννηθέντες στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ε, Ζ, Η, Θ, Ι και Κ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Θα γίνει, επίσης, κατάταξη των γεννηθέντων στις επαρχίες Λευκωσίας - Κερύνειας και στο διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και στο εν λόγω διαμέρισμα, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Δ, Ν και Τ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Η συνέχεια
Σήμερα Τετάρτη θα καταταγούν οι γεννηθέντες στις επαρχίες Λευκωσίας - Κερύνειας και στο διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου, που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και στο εν λόγω διαμέρισμα, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Μ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Θα καταταγούν επίσης οι γεννηθέντες στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο και Π, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Θα γίνει επίσης κατάταξη των γεννηθέντων στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2012, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Η κατάταξη της Πέμπτης
Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013, θα καταταγούν οι γεννηθέντες στις επαρχίες Λευκωσίας, Κερύνειας και στο διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες και το εν λόγω διαμέρισμα, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Λ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Επίσης θα καταταγούν οι γεννηθέντες στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ και Ω , εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Ακόμα θα γίνει κατάταξη των γεννηθέντων στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, των κλάσεων 2011 και προηγούμενων, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Η τελευταία ημέρα
Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013, θα καταταγούν οι γεννηθέντες στην επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, των κλάσεων 2012 και προηγούμενων, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Επίσης θα καταταγούν οι εθελοντές της κλάσης 2014 που γεννήθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία. Ακόμα, οι γεννηθέντες στην επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2013, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Οι εθελοντές της κλάσης 2014 που γεννήθηκαν στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, θα καταταγούν επίσης στο ΚΕΝ Λάρνακας.

Κατάταξη στο ΚΕΝ Πάφου
Στο ΚΕΝ Πάφου, σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση, χθες κατετάγησαν οι γεννηθέντες της επαρχίας Λευκωσίας, Κερύνειας και του διαμερίσματος Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Χ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Επίσης, στο ΚΕΝ Πάφου κατετάγησαν οι γεννηθέντες στην επαρχία Πάφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην Πάφο της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, και Ζ, που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Κατετάγησαν, ακόμη, οι γεννηθέντες στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στη Λεμεσό, της κλάσης 2013 των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Κ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας, όπως επίσης οι γεννηθέντες στην επαρχία Πάφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην Πάφο των κλάσεων 2011 και προηγούμενων, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας. Κατετάγησαν δε, οι γεννηθέντες στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στη Λεμεσό, των κλάσεων 2011 και προηγούμενων, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Βαθμοφόροι και ειδικές δυνάμεις
Στο ΚΕΝ Λεμεσού κατετάγησαν χθες οι γεννηθέντες στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην Επαρχία, της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Ε, Ζ, Η, Θ, ενώ θα ακολουθήσουν, στις 10 Ιουλίου, όσοι τα επίθετά τους αρχίζουν από Λ, Μ, Ξ, Ο και στις 11 Ιουλίου όσοι το επίθετό τους αρχίζει από τα γράμματα Ρ, Σ, Τ, Υ και Φ. Η κατάταξη θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου για τους γεννηθέντες στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και τους γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στη Λεμεσό και των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Χ, Ψ και Ω, αλλά και εθελοντών της κλάσης 2014 που γεννήθηκαν στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και όσων διαμένουν στην Επαρχία αλλά γεννήθηκαν εκτός Κύπρου. Η κατάταξη δεν αφορά όσους έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Σημειώνεται πως όσοι έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας και κλήθηκαν να παρουσιαστούν στα ΚΕΝ κατετάγησαν την περασμένη Παρασκευή. Σημειώνεται, επίσης, πως οι πέντε χιλιάδες νεοσύλλεκτοι θα λάβουν την πρώτη τους άδεια το Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Ιουλίου, ενώ η ορκωμοσία τους θα γίνει την Παρασκευή, 2 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία οι νεοσύλλεκτοι θα μάθουν και το στρατόπεδο στο οποίο θα υπηρετήσουν τους πρώτους μήνες της θητείας τους. Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες από το Υπουργείο Άμυνας, οι αθλητικές δοκιμασίες για όσους επιθυμούν να γίνουν βαθμοφόροι θα αρχίσουν στις 15 Ιουλίου, ενώ για όσους επιθυμούν να υπηρετήσουν στις ειδικές δυνάμεις (ΛΟΚ, ΟΥΚ) θα αρχίσουν στις 17 Ιουλίου, ενώ μέχρι την ορκωμοσία τους θα πραγματοποιηθούν και γραπτές εξετάσεις για να αποφασιστεί ποιοι πέτυχαν και να τους γνωστοποιηθεί πριν από την ορκωμοσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.