Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ντροπιαστική τοποθέτηση του ΥΠ.ΕΞ. Βενιζέλου για την Αίγυπτο..

ΔΕΝ έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνετε αυτή τη στιγμή στην Αίγυπτο... κρίμα. Αυτοί οι πολιτικοί νάνοι μας αξίζουν...

Ξύνονται στη γκλίτσα του Ισλαμοφασισμού οι Έλληνες πολιτικοί! Αυτό που απέκρουσαν σήμερα με την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των Ενόπλων Δυνάμεων οι Αιγύπτιοι!
________

Την κρίση στην Αίγυπτο και το πραξικόπημα του στρατού, που έριξε τον Πρόεδρο Μόρσι υπουργός Εξωτερικός, σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος:

«Μας ενδιαφέρει να διαφυλαχθεί η σταθερότητα και η δημοκρατική προοπτική της Αιγύπτου, όπως και όλων των άλλων χωρών της περιοχής και η σκέψη μας στρέφεται στον αιγυπτιακό λαό, στους Αιγύπτιους πολίτες που αγωνιούν για την πορεία της χώρας τους, για την πορεία της πατρίδας τους και θέλουν, είμαι βέβαιος, όπως όλοι οι λαοί του κόσμου να έχουν μια δημοκρατικά συγκροτημένη πολιτεία που διασφαλίζει την ευημερία για όλους τους πολίτες», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και συνέχισε:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν μπορούμε να τα βλέπουμε από την δική μας στενή οπτική γωνία του ευρωπαϊκού νομικού και πολιτικού πολιτισμού. Πρέπει εκ των πραγμάτων να λαμβάνουμε υπόψη μας και άλλες παραμέτρους και εκτός από το ενδιαφέρον μας και την ανησυχία μας θέλω να διατυπώσω και αυτή την έντονη ευχή, τα πράγματα να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο, τον ταχύτερο δυνατό για την Αίγυπτο και τον αιγυπτιακό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.