Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μπορούμε να απαντήσουμε;

Το ερώτημα έχει πολύ εύκολη απάντηση..και βέβαια μπορούμε να απαντήσουμε σε όλα.Στις προκλητικές δηλώσεις των Γερμανών για επιτροπεία στη χώρα μας,στη Τουρκία που χλευάζει την Ελλάδα και απειλεί τη μαρτυρική μεγαλόνησο.

Και η απάντηση είναι μια...στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου να παρελάσουν και τα μηχανοκίνητα του Ε.Σ. μαζί με τις μονάδες του Πεζικού.Να γίνει μια παρέλαση που δεν θα έχει προηγούμενο στα Ελληνικά χρονικά. Να σκίζουν τον ουρανό κατά τη διάρκεια της παρελάσεως τα Ελληνικά μαχητικά,να παρελάσουν όλες οι επίλεκτες δυνάμεις της χώρας και όλες οι μηχανοκίνητες μονάδες.Αεροπορία,Ναυτικό, Στρατιωτική Αστυνομία να παρελάσουν με ότι σχηματισμούς έχουν στο δυναμικό τους.

Ώστε να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε πλευρά,ότι αν πειράξετε έστω και μια τρίχα από το κεφάλι μας...θα σας δώσουμε την απάντηση που πρέπει!!!Αν για οποιοδήποτε λόγο θιγεί η εθνική μας ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια θα νιώσετε τι θα πει Ελληνική ψυχή και καρδιά.



Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σηκώσουμε κεφάλι στη μπότα του κατακτητή και να τους πούμε..ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!Αν προχωρήσεις ένα εκατοστό θα νιώσεις τι θα πει Ελληνική ψυχή.

Μπορούμε να απαντήσουμε αρκεί να το θέλουμε...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.