Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τα ζαρζαβατικά την πείραξαν....

Τη οργή της ως Αθηναία πολίτης εξέφρασε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και στον Άρη Πορτοσάλτε, η Βουλευτής της Α’ Αθηνών της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.

Η Βουλευτής και – δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «…κατανοώ την απελπισία της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θήβας αναφορικά με τη μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί η εμπορία των προϊόντων τους μετά το σοβαρό θέμα ρύπανσης του ποταπού Ασωπού, στη Θήβα, από βιομηχανικά απόβλητα.

Κατανοώ την προσπάθεια τους, να αποδείξουν ότι τα προϊόντα τους, είναι ποιότητας. Αναρωτιέμαι γιατί δεν επέλεξαν: α) τη διανομή σε όλες τις λαϊκές αγορές της Αθήνας, φυλλαδίων με το σχετικό αποδεικτικό από το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, β) γιατί αφού τα προϊόντα τους είναι ασφαλή, όπως δήλωσαν, δεν τα διέθεσαν στο αποτελεσματικότατο Κέντρο αστέγων του Δήμου Αθηναίων ή στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών που σιτίζει χιλιάδες ανήμπορους συμπολίτες μας και γ) με ποιο σκεπτικό χρησιμοποιήθηκαν περαστικοί από τη πλατεία Συντάγματος ως… «πειραματόζωα» γιατί όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θήβας, η δωρεάν διανομή καρότων, κρεμμυδιών κ.α. είχε ως στόχο να αποδείξει στους καταναλωτές ότι τα προϊόντα τους είναι ασφαλή»!

Και αναρωτήθηκε η Φωτεινή Πιπιλή πως ακριβώς αποδείχθηκε ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή; Παραμένει ερωτηματικό. «Κατάντησε η πλατεία Συντάγματος, Βουκουρέστι επί Τσαουσέσκου», δήλωσε με νόημα.

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/01/blog-post_7872.html#ixzz1kmCYqErC

_______________________


Τώρα φταίω εγώ να τη ρωτήσω τη κ.Πιπιλή..

Δεν σας ενοχλεί κ.Πιπιλή που σφαγιάζεται τον ελληνικό λαό καθημερινά και του βάζετε συνεχώς νέες θηλιές στο λαιμό;

Δεν σας ενοχλεί που βάλατε και εσείς την υπογραφή σας για να διαλυθεί ακόμα περισσότερο η Ελληνική οικογένεια;

Δεν σας ενοχλεί που ανοίξατε τις πόρτες στα ξένα κοράκια να φάνε ακόμα και τα πτώματα που θα μείνουν πίσω;

Πόσα αντιδημοκρατικά μέτρα έχουν περάσει το τελευταίο καιρό κ.Πιπιλή από τη Βουλή;Αυτό δεν σας ενόχλησε;

Ότι εισάγουμε πατάτες από τη Τουρκία και οι δικές μας σαπίζουν στις αποθήκες..αυτό δεν σας ενοχλεί;

Ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχετε πάρει ούτε ένα μέτρο για τον αγρότη δεν σας ενοχλεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.