Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Σε λίγο θα προσγειώνονται και αεροπλάνα με λαθρομετανάστες!!

Καμαρώστε τους...

Στο λιμάνι της Πύλου οδηγείται συνοδεία σκαφών του λιμενικού σώματος, το πλοιάριο με τους λαθρομετανάστες, που εντοπίστηκε νωρίτερα από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας, στα ανοιχτά του Μεσσηνιακού Κόλπου.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πόσα άτομα επιβαίνουν στο σκάφος και η επίσημη καταμέτρηση θα γίνει από στελέχη του λιμενικού, στο λιμάνι της Πύλου.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή ξεκίνησαν όταν ένας από τους επιβαίνοντες του σκάφους τηλεφώνησε στην αστυνομική διεύθυνση και δήλωσε ότι πλοιάριο, με περίπου 100 επιβαίνοντες, βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Real.gr - ΑΠΕ
_____________________
Αφού η Ελληνική πολιτεία τους ταίζει τους ποτίζει και τους δίνει και στέγη καλά να πάθουμε.Εδώ πεινάνε οι Ελληνικές οικογένειες,δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα,δεν βρίσκουν τα χρήματα να πληρώσουν τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας,σταματάνε τα παιδιά από τα φροντιστήρια και τις ξένες γλώσσες και τα λαμόγια της διορισμένης κυβέρνησης τους αφήνουν να σουλατσάρουν στην Ελλάδα!!!

Ο Έλληνας αν δεν έχει συμπληρώσει ένα συγκεκριμένο αριθμό ενσήμων,δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν μπορεί να πάει σε ένα δημόσιο Νοσοκομείο!!Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ όμως μπορεί να πάει παντού!!

Αυτή η Ελλάδα δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα....και όταν θα σκάσει η πυριτιδαποθήκη της αγανάκτησης,ετοιμαστείτε για πολύ μεγάλη σκούπα!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να τους δίνετε προνόμια...σταματήστε να τους αφήνετε ελεύθερους ανάμεσα μας...εδώ δεν έχουμε εμείς να ζήσουμε και θα ταΐζουμε τους λαθρομετανάστες!!!Ε ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!!

Να απελαθούν ΕΔΩ και τώρα όλοι οι παράνομοι μετανάστες από την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!Να μείνουν μόνο όσους αντέχει η Ελλάδα..και ούτε ένας παραπάνω!!Και επιτέλους να εφαρμοστεί η ποσόστωση σε κάθε νομό της χώρας!!

Και εσύ Έλληνα...σταμάτα να τους δίνεις δουλειά,ώστε να φύγουν μια ώρα αρχύτερα!!Δώσε ένα μεροκάματο σε έναν ΕΛΛΗΝΑ!!Για να μπορέσει και αυτός να ζήσει την οικογένεια του!!Όσο τους ταΐζεις τόσο περισσότεροι θα έρχονται στην Ελλάδα.

Αλλά το αλαφροΐσκιωτο ελληνικό κράτος καλούσε Αμερικανίδες σούπερ σταρ και Πριγκίπισσες για να αφαιρέσουν τα ναρκοπέδια από τον Έβρο,πριν μερικά χρόνια!!Με αυτά τα μυαλά ήρθαμε σε αυτή τη κατάσταση!!

Είναι φασισμός να θέλεις να ζήσουν οι Ελληνικές οικογένειες και όχι οι λαθρομετανάστες;
Είναι φασισμός να θέλεις να ζεις ελεύθερος;


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.