Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Το Ιραν και τα στενά του Ορμούζ


Η Daily Mail δείχνει σε όλο το κόσμο γιατί το συγκεκριμένο πέρασμα είναι τόσο σημαντικό για όλο το πλανήτη!!Και έμμεσα δείχνει και τις προθέσεις των μεγάλων δυνάμεων, που δεν θα αφήσουν το Ιραν να κλείσει τα στενά.

Το παιχνίδι χοντραίνει και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι επιπτώσεις θα έχει μια στρατιωτική επέμβαση στο Ιραν αυτή τη στιγμή.Το Ιραν δεν είναι Ιρακ και δεν είναι μια πολεμική μηχανή που δεν θα αντισταθεί με κάθε μέσο!!!Σε καμία περίπτωση δεν είναι Λιβύη και το οπλοστάσιο που διαθέτει είναι τόσο μεγάλο και ισχυρό που κάνει τις ξένες δυνάμεις να το φοβούνται!!

Η επίθεση στο Ιραν θα σημάνει και το τέλος της Ειρήνης για όλη την Ευρώπη!!!Μιας και το Ιραν είναι το αποκούμπι του μουσουλμανικού κόσμου,ο ποιος σκληρός παίκτης στη περιοχή θα αντιδράσει και δεν θα αφήσει τα Αμερικανάκια να παίξουν τα παιχνίδια τους.

Αυτό που γίνετε αυτή τη στιγμή είναι ότι περιμένει ο ένας το λάθος του άλλου...και το λάθος αν θέλουν οι μεγάλες δυνάμεις θα το κάνουν πολύ εύκολα!!!Οι επιπτώσεις για την Ευρώπη θα είναι ολέθριες και θα διαλύσουν τα πάντα στη περιοχή μας.

Αυτή τη φορά οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν πραγματικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.