Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εισαγγελέας θα πάει στις εταιρίες δημοσκοπήσεων;

Δεν πέρασαν πάνω από 24 ώρες που σας είχα πει για τις δημοσκοπήσεις.  ellada-kupros
Σήμερα ήρθε το STAR να με επιβεβαιώσει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο...σε αυτή τη χώρα.Δείτε και μόνοι σας τη νέα δημοσκόπηση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας..


Να μη σχολιάσω τη διαφορά των 10 μονάδων της ΝΔ μέσα σε μια ημέρα!!Αυτό αν δείτε και τη δημοσκόπηση από τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ βγάζει μάτι..

Το ΚΚΕ σε σχέση με τη προηγούμενη δημοσκόπηση είναι μείον 4.8%...αστείο τουλάχιστον!!
Ο Τσιριζα(ΣΥΡΙΖΑ)είναι στο 6.1% στη δημοσκόπηση του STAR,ενώ στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ είναι στο 12.5,μείον 6.4 μονάδες μέσα σε μια ημέρα!!!

Ας προχωρήσουμε στα υπόλοιπα κόμματα...το ΛΑΟΣ στο 5 από το 6% στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ!!Άντε αυτό να μου πείτε έχει μια λογική απόκλιση...Η δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη χάνει 5 μονάδες από τη δημοσκόπηση στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ!!!

Για να σοβαρευτούμε όμως..κάποια στιγμή το παιχνίδι με τις δημοσκοπήσεις θα πρέπει να τελειώνει σε αυτή τη χώρα.Οκ το καταλάβαμε δεν γουστάρουν το ΠΑΣΟΚ αλλά να δίνουν τρελά ποσοστά σε μερικά κόμματα που ούτε ο αρχηγός του δεν θα τα δει στα όνειρα του,ε αυτό πάει πολύ!!!Κάποια στιγμή αυτή η αθλιότητα πρέπει να τελειώνει.Και να μην αποκλείουν και τα μικρότερα κόμματα από τα δημοκοπικά αποτελέσματα!!Βοά ο κόσμος ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παίρνει πάνω από 1.5% και η Χρυσή Αυγή είναι πολύ πάνω από το 2%.

Ας πάει λοιπόν ένας εισαγγελέας στις εταιρίες δημοσκοπήσεων ώστε να τους τρίξει τα δόντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.