Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ασκήθηκαν διώξεις σε Υπουργούς στη Κύπρο για τη τραγωδία του περασμένου Ιουλίου στο Μαρί, που οδήγησε στο θάνατο 13 άτομα

Η απαγγελία από την Αστυνομία κατηγοριών κατά δυο τέως Υπουργών, του Μάρκου Κυπριανού και του Κώστα Παπακώστα, και έξι στελεχών του στρατού και της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την έκρηξη του περασμένου Ιουλίου στο Μαρί, που οδήγησε στο θάνατο 13 άτομα κλονίζει τη Κύπρο.

Η «Αλήθεια», με κύριο τίτλο «Μάριος Καρογιάν: Πρώτος κατηγορούμενος έπρεπε να ήταν ο Χριστόφιας», αναφέρει πως φωτιά στο πολιτικό σκηνικό τίθεται από τη δίωξη των δυο τέως Υπουργών, Μάρκου Κυπριανού και Κώστα Παπακώστα για την τραγωδία στο Μαρί. Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν δήλωσε πως ο πρώτος που έπρεπε να κατηγορηθεί με το σκεπτικό της απόφασης είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Η αγγλόγλωσση “Cyprus Mail”, στο κύριο της θέμα με τίτλο «Τέως Υπουργοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την έκρηξη», αναφέρει πως δυο τέως Υπουργοί, οι Μάρκος Κυπριανού και Κώστας Παπακώστας, και έξι στελέχη του στρατού και της πυροσβεστικής υπηρεσίας κατηγορήθηκαν χθες για ανθρωποκτονία σε σχέση με την έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011 στο Μαρί, που σκότωσε 13 άτομα και κατέστρεψε το μεγαλύτερο ηλεκτροπαραγωγό σταθμό της Κύπρου.

Διαβάστε τις υπόλοιπες Κυπριακές εφημερίδες στο παρακάτω σύνδεσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.