Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Συμφωνιές με ΗΠΑ και Ιαπωνία υπέγραψε η Ουκρανία, ξεπουλήθηκε ολοκληρωτικά στις ξένες δυνάμεις.. πόλεμος, καταστροφή και νεκροί με την εμμονή των ΗΠΑ ώστε να διαλύσουν οικονομικά την Ρωσία.

 Άλλα 50δις ευρώ από τα παγωμένα Ρωσικά κεφάλαια των 300δις ευρώ που έχουν δεσμευθεί από την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ σε παγκόσμιο επίπεδο θα πάνε στην Ουκρανία για όπλα, πληρωμές και γενικότερα έξοδα της χώρας. Άσχετα αν τα χρήματα αυτά πηγαίνουν ξανά σε χώρες του ΝΑΤΟ.. και στον υπόκοσμο της Ουκρανίας μέσω αδιαφανών διαδικασιών γενικών πληρωμών της Κυβέρνησης του Κιέβου. Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι Υπουργοί του ναρκομανή Ζελένσκι που έχουν αποπεμφθεί για διαφθορά, πρόσφατα και η Ε.Ε. έδειξε να ενοχλείται από την μεγάλη σε έκταση διαφθορά που υπήρχε στην κυβέρνηση του ναρκομανή Προέδρου.

Με όπλα δανεικά, με όπλα που βγαίνουν από τις αποθήκες Ευρωπαϊκών κρατών και πηγαίνουν στην πρώτη γραμμή, απλά για να καταστραφούν.. οι δε  Ευρωπαϊκοί και Νατοϊκοί στρατοί σπαταλούν τα αποθέματα τους για να ικανοποιηθεί η εμμονή των ΗΠΑ με την Ρωσία.. όταν η δεύτερη τρέχει με πολεμικούς ρυθμούς την οικονομία της και με επίσης πολεμικό ρυθμό την αμυντική της βιομηχανία.. και με άφθονο δυναμικό για τις Ένοπλες της δυνάμεις..

Ένας πόλεμος φθοράς και μια Ουκρανία που στην μεταπολεμική της κατάσταση θα είναι μια χώρα κατεστραμμένη και για δεκάδες χρόνια εξαρτημένη από τις ξένες δυνάμεις.. με όλους τους φυσικούς της πόρους να πηγαίνουν σε αυτούς που σήμερα της εξασφαλίζουν δήθεν την προστασία της.. οι δε ΗΠΑ συμφωνούν με την Ουκρανία για την προστασία της αλλά χωρίς να στέλνουν στρατό.. το ίδιο και το ΝΑΤΟ.. εγγυούνται την ασφάλεια της χωρίς στρατιωτική παρουσία.. η δε απαίτηση του ΝΑΤΟ να νικήσετε την Ρωσία για να μπείτε στην συμμαχία ακούγεται ως ένα κακόγουστο αστείο.

Όσες συμφωνίες και να υπογράψει το Κίεβο η αλήθεια είναι μια.. η Ουκρανία θα είναι πλέον μαριονέτα των Δυτικών και στο τέλος του πολέμου η εικόνα της θα είναι τέτοια που δεν θα μπορέσει ποτέ να σηκώσει κεφάλι..η καταστροφή στην υποδομή της θα είναι τέτοια που πολύ δύσκολα έως απίθανο να ορθοποδήσει στα επόμενα 50 χρόνια..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.