Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Αλαζόνες, προκλητικοί και θρασείς οι πολιτικοί της ΝΔ, γι αυτό και έχασαν σχεδόν 1εκατ ψήφους..

 Θέλει προσπάθεια να καταστρέψεις μια επιτυχία, και εδώ η ΝΔ το κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο, μόλις ένα χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές και το 41%.. βυθίστηκε στο εξευτελιστικό 28%.. με πολιτικές τύπου γάμου ομόφυλων ζευγαριών, με διάλυση των τιμών στα ράφια των σούπερ μάρκετ, με τα καρτέλ στα καύσιμα να κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν και με το Ταμείο ανάπτυξης να υπολείπεται σε απορρόφηση της τάξης του 12%...με τα λεφτά το 25 να τελειώνουν οριστικά και η βύθιση της οικονομίας να είναι πλέον θέμα χρόνου.

Το μήνυμα ελήφθη του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι σταγόνα στον ωκεανό της πλήρους διάλυσης της χώρας.. η Ευρώπη αλλάζει και πλέον η ΝΔ αδυνατεί να καταλάβει τον ρόλο της, κλεισμένη μέσα στην αλαζονεία της κυβερνά με μίσος και με εμπάθεια. Στη δε εσωτερική ασφάλεια του πολίτη, το κοντέρ γράφει κυριολεκτικά ΜΗΔΕΝ.. το οργανωμένο έγκλημα έχει πάρει τα ηνία και η χώρα λεηλατείτε από άκρη σε άκρη από διάφορους μικροεγκληματίες.. το μικρό και μεσαίο έγκλημα, δλδ διαρρήξεις μικροκλοπές βασιλεύει..

Ο Αντώνης Σαμαράς, γνωστός για το πόσο μακρυά βλέπει στην πολιτική σκηνή δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Το Μαξίμου γνωστό για την απαξίωση που δείχνει στον Α.Σαμαρά, πάλι δεν θα καταλάβει που πηγαίνει και που βρίσκεται...


 Η δε επιλογή της ΝΔ να βαφτίζει ακροδεξιούς όσους ψηφίζουν δεξιότερα κόμματα της ΝΔ θα αποδειχθεί ότι είναι μια επιλογή που οδηγεί μόνο σε εκλογική συρρίκνωση των ποσοστών της..

Η πολιτική απαξία που δείχνει σε μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος θα αποδειχθεί καταστρεπτική για την ΝΔ.

Η δε πρόκληση περί Ρωσικών κομμάτων στην Ελλάδα του στοίχισε ένα τεράστιο ποσοστό σε ψήφους.. βλέπετε η εμπάθεια είναι κακό σημάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.