Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Αγανακτισμένοι και Μακεδονικό, δεν είναι το ίδιο.. στις 4 Φεβρουαρίου 2018, θα πνιγούν στο χάος των αιώνων οι απολίτικ της πλατείας.


Θυμάστε πολύ καλά τον κόσμο που κατέβαινε στο Σύνταγμα την περίοδο των αγανακτισμένων, μια μάζα ετερόκλητων ανθρώπων που αδυνατούσε να καταλάβει τα πραγματικά κίνητρα των γνωστών-αγνώστων διοργανωτών. Οι αγανακτισμένοι και όσοι υπόγεια προωθούσαν το καθημερινό πανηγύρι στο Σύνταγμα πέτυχαν τους σκοπούς τους που δεν ήταν άλλοι από το να κοιμίσουν τις μάζες και να δημιουργήσουν νέους εχθρούς για τους υπνωτισμένους πολίτες. Ο νέος εχθρός δεν ήταν τίποτε άλλο από τον παλιό, δλδ το περίφημο σύστημα που κάθε φορά όταν ένας Έλληνας δεν ξέρει που να αποδώσει τις ευθύνες το επικαλείται ως από μηχανής θεό. Το σύστημα λοιπόν δεν ήταν τίποτε άλλο από τον ίδιο τον πολίτη που έβριζε ουσιαστικά τον εαυτό του, γιατί τα μνημόνια είναι κληρονομία της ανομίας και της μπαμπεσιά του πολυμήχανου Έλληνα και φυσικά κανένα ξένος δεν φταίει για την ξεροκεφαλιά του και το μίσος που έτρεφε και συνεχίζει να τρέφει για τον γείτονα του.

Οι υπνωτισμένοι πολίτες πίστεψαν σε μια απολίτικ θεωρεία του πεζοδρομίου που αποδείχτηκε ότι δεν βασιζόταν πουθενά, στερώντας ταυτόχρονα από τους πολίτες το δικαίωμα στην κριτική σκέψη και στο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Οι πολίτες διχάστηκαν και δυσκολεύτηκαν ακόμα περισσότερο στο να καταλάβουν γιατί ψηφιζόντουσαν τα μνημόνια και οι όποιες μεταρρυθμίσεις προωθούσε η τότε κυβέρνηση, βλέπεται το κράτος ήταν ουσιαστικά φτιαγμένο και ραμμένο στα μέτρα των πολιτών που βρισκόντουσαν στην πλατεία Συντάγματος, αυτοί αποφάσισαν το πως θα είναι το κοστούμι, αυτοί αποφάσισαν και στο πως θα το σκίσουν. Η Ελλάδα των μνημονίων δεν είναι τίποτε άλλο από τον καθρέπτη της διαφθοράς και της σήψης που επικράτησε στον τόπο μας από το 74 μέχρι και σήμερα. Η δε απολίτικ στάση της πλατείας και των διοργανωτών ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη και συντονισμένη, ο κόσμος έπρεπε να λυγίσει, ο κόσμος έπρεπε να φοβηθεί τον ίδιο του τον εαυτό, γιατί στην πλατεία ο λαός δεν έβριζε την Βουλή και τους 300, έβριζε τον ίδιο του τον εαυτό. Η πλατεία έσπειρε ενοχές και διχασμό, κατάφερε να κάμψει τις αντιστάσεις του Έλληνα σε σημείο τέτοιο όπου να είναι αναγκασμένος να φοβάται να αντισταθεί ακόμη και για το παραμικρό. Και ενώ μέσα στην Βουλή του έλεγαν οι πολιτικοί ότι προσπαθούμε έστω και με άκομψο πολλές φορές τρόπο να διορθώσουμε τις αστοχίες και τα λάθη, έξω στην περίφημη πλατεία υπήρχε το απόλυτο χάος, μια άμορφη μάζα χωρίς πολιτική αρχή και τέλος να φωνάζει δήθεν για το Εθνικό καλό αλλά χωρίς να αποδέχεται το πολιτικό λόγο, λες και η πολιτική ήταν ένα μικρόβιο που έπρεπε να πολεμηθεί με κάθε τρόπο.

Αυτό ήταν το πραγματικό προσωπείο των δήθεν αγανακτισμένων, ήταν η προσπάθεια να καμφθεί το ηθικό των Ελλήνων μέσα από μια απολίτικ στάση και να κουρνιάσει μέσα στην Ελληνική κοινωνία η διχόνοια και το μίσος για τον διπλανό του. Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ είναι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, γιατί όλα τα προαναφερθέντα ΔΕΝ είναι ΈΛΛΑΔΑ, ήταν η σπορά μικροβίων μέσα στο σώμα της ΕΛΛΑΔΑΣ, ξένων παρακρατικών και ντόπιων αλητών που άπλωσαν το χέρι στους υπονομευτές της χώρας.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι το συστατικό της ΕΛΛΑΔΑΣ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Η Ελλάς στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης σήκωσε το ανάστημα, γιατί ο Ελληνισμός ακόμη και μετά από Εθνικές καταστροφές, βλέπε Πόλη, Σμύρνη, Ίμια, Κύπρος, σηκώνει κεφάλι και βαδίζει ξανά στο δρόμο της αυγής, εκεί που χαράζει, εκεί που δεν υπάρχει σκοτάδι, ο Έλληνας βαδίζει πάντα στο φως, βαδίζει πάντα χέρι χέρι με την ΑΛΗΘΕΙΑ. Όμως ο Έλληνας πολλές φορές παρασύρεται και συμπλέει με το ψέμα, φοβάται και συγκρούεται με την αλήθεια, αλλά στο τέλος κάτι τον αφυπνίζει, κάτι τον ξυπνά, γιατί ο Έλληνας όταν βαδίζει στο μονοπάτι της ζωής, έχει στο βάθος να του αντηχούν οι αιώνες, προτρέποντας πάντα να πει, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 είναι Εθνικό καθήκον να είμαστε όλοι εκεί, γιατί υπάρχει ένα Εθνικό χρέος, υπάρχει μια Εθνική συνέχεια, υπάρχει η ιστορία των ΕΛΛΗΝΩΝ. Στις 4 Φεβρουαρίου θα υπάρξει πολιτικό μήνυμα, θα υπάρξει Εθνικός λόγος. Στις 4 Φεβρουαρίου δεν θα υπάρξουν απολίτικ αγανακτισμένοι αλλά θα βρίσκονται στους δρόμους των Αθηνών εκατομμύρια ενεργοί πολίτες, εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.