Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Μάνδρα: Στα 12,3 εκατ. ευρώ το κόστος της καταστροφής στις επιχειρήσεις της περιοχής.



Συνολική εκτίμηση αποζημιώσεων

Εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, δηλώθηκαν συνολικά στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις 177 ζημιές επί των ασφαλίσεων περιουσίας, με ποσό πρώτης εκτίμησης για αποζημίωση της τάξης των 11,6 εκατ. ευρώ και συνεπώς με τη μέση δηλωθείσα ζημία να φθάνει τα 65.833 ευρώ.
Ανάλυση ανά περιοχή

Η μεγαλύτερη γεωγραφική συγκέντρωση των ζημιών περιουσίας καταγράφεται στην περιοχή της Μάνδρας, σύμφωνα με τις δηλώσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα. Η κατάτμηση των ζημιών ανά περιοχή έχει ως εξής:


Μάνδρα (62,1% του πλήθους ζημιών - 88,2% της πρόβλεψης αποζημίωσης).
Νέα Πέραμος (17,5% του πλήθους ζημιών - 4,7% της πρόβλεψης αποζημίωσης).
Ελευσίνα (8,5% του πλήθους ζημιών - 1,4% της πρόβλεψης αποζημίωσης).
Μέγαρα (7,9% του πλήθους ζημιών - 2,5% της πρόβλεψης αποζημίωσης).
Μαγούλα (4% του πλήθους ζημιών - 3,1% της πρόβλεψης αποζημίωσης).


Ασφαλίσεις Αυτοκινήτων

Ως προς τις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, δηλώθηκαν συνολικά στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της έρευνας 149 ζημιές με ποσό πρώτης εκτίμησης για αποζημίωση της τάξης των 651.000 ευρώ, άρα η μέση δηλωθείσα ζημία φθάνει τα 4.370 ευρώ.

Στην ιστοσελίδα της ΕΑΕΕ αναρτήθηκε η έρευνα μεταξύ των ασφαλιστικών επιχειρήσεων-μελών της σχετικά με την πρώτη εκτίμηση των αποζημιώσεων από ακραία καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις-πλημμύρα) που συνέβησαν στην Δυτική Αττική στις 15 Νοεμβρίου 2017.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.