Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ψυχολογικός πόλεμος στο Πολυτεχνείο.. έβαψαν με μαύρη μπογιά το εξωτερικό του κτιρίου, μήνυμα για το τι περιμένει την Ελλάδα!




Οι δράστες αργά η γρήγορα θα εμφανιστούν.. θα πουν ίσως κάποιες εξυπνάδες περί καλλιτεχνικής ελευθερίας και θα τους ξεχάσουμε πολύ γρήγορα, άλλωστε ο σκοπός τους δεν ήταν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες αλλά να σπείρουν το φόβο στην Ελληνική Κοινωνία.

"Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις, είναι σχεδιασμένες ψυχολογικές δραστηριότητες στην ειρήνη και στον πόλεμο, που απευθύνονται προς εχθρικό, φιλικό και ουδέτερο ακροατήριο, με σκοπό να επηρεάσουν τη στάση και τη συμπεριφορά τούτου, ευνοϊκά σε πολιτικά και στρατιωτικά θέματα.


Περιλαμβάνουν ψυχολογικές ενέργειες, ψυχολογικόν πόλεμο και ψυχολογικές επιχειρήσεις σταθεροποιήσεως, διεξάγονται δε σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, εθνικό, πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, θρησκευτικό κ.λ.π. και αναλαμβάνονται κατόπιν σχεδιάσεως για την επίτευξη του επιθυμητού ψυχολογικού αποτελέσματος."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.