Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΠΑΣΟΚ για την παρέλαση της 25ης... έχουν παραδοθεί στους φασίστες της Γερμανόδουλης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοίνωση κατάντια, που γυρνά την χώρα στις εποχές του εμφυλίου.

Ανακοίνωση σχετικά με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας πως «όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλαν κατάργηση στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων (κκ. Τσίπρας, Σκουρλέτης, Χουντής,Κουράκης, κα Φωτίου).

«Αντ’ αυτού έχουμε υπερπαραγωγή του κ. Καμμένου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα με άρματα μάχης, αεροπλάνα και δημοτικά τραγούδια», τονίζει ακόμη, προσθέτοντας πως «οι ψεκασμένοι, οι συνωμοσιολόγοι, οι ακροδεξιοί εθνικιστές για μια ακόμη φορά μεγαλουργούν σε συνεργασία με τη κυρία Δούρου».

«Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Κάποιος θα μπρούσε να πει ότι η ανακοίνωση αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει παραδοθεί πλήρως στα αλλότρια ενδιαφέροντα, και δεν τους αρέσει τίποττε το ελληνικό. Το οξύμωρο είναι όμως ότι ζητάνε ελληνικούς ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.