Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

1.764 αλλοδαποί επέστρεψαν στις πατρίδες τους με το πρόγραμμα της Εθελούσιας αναχώρησης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Σε 2.000 χρόνια θα έχουμε ξεμπερδέψει με τους μετανάστες...

Μέσα σε ένα μήνα, επέστρεψαν στη χώρα καταγωγής τους 1.764 αλλοδαποί, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Οι περισσότεροι, 624 άτομα, επέστρεψαν στην Αλβανία, στο Πακιστάν (301 άτομα), τη Γεωργία (88 άτομα), το Μπαγκλαντές (66 άτομα) και τη Συρία (42 άτομα, που αναχώρησαν οικειοθελώς).

Πρόκειται για τα γνωστά εθελούσια προγράμματα επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και των αναγκαστικών επιστροφών και εθελοντικών αναχωρήσεων.

Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις επιστροφής και απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Οι επιστροφές πραγματοποιήθηκαν μέσω των εθελούσιων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, καθώς και των αναγκαστικών επιστροφών και εθελοντικών αναχωρήσεων από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.