Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τον Απρίλη θα τους ανάψουμε το καντήλι..

Ο Παντέλας ο Καψής,ο χορευταράς,ο ασίκης,ο καραμπουζουκλής, ενημέρωσε σήμερα τη πλάση και την οικουμένη ότι τον Απρίλη θα οδηγηθούμε σε εκλογές!Μια χαρά τους βλέπω..σούπερ για την ακρίβεια, στις 9 του μήνα αρχίζει η μεγάλη εβδομάδα και στις 15 έχουμε ΠΑΣΧΑ!!

Για να κρατήσουμε και τα αυγά να τα πετάμε στις συγκεντρώσεις...να έχουν και μια αξία,να μη σπάνε μόνο για το έθιμο!!Και βαρελότα θα ρίξουμε και πυροτεχνήματα... απ όλα  θα έχει ο μπαξές.

Θα αναστηθεί ο κύριος πρώτα και μετά θα κηδέψουμε και τους 300...σούπερ κατάσταση!!!Τέτοιες ειδήσεις να ακούμε και τίποτα άλλο δεν θέλουμε!!

Πραγματική ανάσταση στις ταλαιπωρημένες ψυχές των Ελλήνων!!!Για ένα να είναι σίγουροι οι 300..μόλις τους κηδέψουμε το καντήλι θα το κρατάμε αναμμένο για πάντα!!Μη τυχόν και ξανάρθουν..και τρισάγια θα κάνουμε και εννιάμερα και χρόνο άμα λάχει!!!

*Και πολύ σας είναι βρομιάρηδες πολιτικοί η φωτογραφία από ορθόδοξο νεκροταφείο..με το σταυρό και τα λουλούδια,αλλά είμαστε υπεράνω!!Γιατί εσείς σε θεό δεν πιστεύεται...γιατί αν πιστεύατε δεν θα είχατε προδώσει τη χώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.