Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνόπουλα, αυτοί οι τύποι ήταν τα πρότυπα σας; Πέφτει το ένα μετά το άλλο τα ψεύτικα προσωπεία της μεταπολίτευσης...

Με την παρουσία εισαγγελέα και ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έγινε σήμερα κατάσχεση σε ό,τι βρισκόταν νωρίτερα το πρωί στο κτήριο της ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου στην Μαρίνου Αντύπα στο Νέο Ηράκλειο, μετά από τελεσίδικη δικαστική...
απόφαση για οφειλές σε εταιρείες που συνεργάζονταν με την ΙΜΑΚΟ και εργαζόμενους. Ο εκδότης δεν βρισκόταν μέσα στο κτήριο και όταν οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο γραφείο του στο δεύτερο όροφο προκειμένου να κατασχέσουν ό,τι υπήρχε μέσα σ αυτό, διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο αφού ο εκδότης φαίνεται ότι προνοώντας για την δραματική εξέλιξη των γεγονότων είχε μεταφέρει αλλού τα προσωπικά του είδη.
___________

Τρώνε πίνουν και γλεντάνε εις βάρος των υπολοίπων...που με το στανιό βγάζουν τα προς το ζην!!!

Σου περνάνε όλα τα ηλίθια και χαζά πρότυπα μέσα από τα περιοδικά και τα ραδιόφωνα που ελέγχουν και εσύ τους πληρώνεις για να αγοράσεις τα εφήμερα πρότυπα που σου πλασάρουν,ενώ αυτοί από πίσω κάνουν μπίζνες με το κράτος και με την ανοχή μερικές φορές και των κυβερνώντων δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους!!

Να αρχίσουν να πέφτουν ένα προς ένα τα ψεύτικα κάστρα ψευτο γκλαμουριάς,για να δείτε πόσο γυμνοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι!!!

Για το μόνο που δεν πανηγυρίζω είναι ότι οι εργαζόμενοι θα χάσουν τις δουλειές τους...αλλά εμμέσως και αυτοί προστάτευαν όλο αυτό το τερατούργημα με το να δουλεύουν για ένα εφήμερο μεροκάματο.

Χαιρόμαστε που τα κάστρα της ανυπαρξίας πέφτουν το ένα μετά το άλλο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.