Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Πολύ γρήγορα θέλησαν να αναλάβουν την ευθύνη για την αποτυχημένη τρομοκρατική επίθεση...κάτι μυρίζει περίεργα σε όλη την ιστορία!!

Τα δυο τηλεφωνήματα αγνώστων στο MEGA και τον ΣΚΑΙ για ανάληψη ευθύνης από το "Αντάρτικο Πόλεων" αμφισβητήθηκαν από ... την ίδια αστυνομία.
Και οι επιφυλάξεις που διατυπώθηκαν φαίνονται λογικοφανείς .
Το "Αντάρτικο Πόλεων " ως πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση γιατι να αναλάβει την ευθύνη για την βόμβα στο Μετρό Αιγάλεω με τηλεφωνήματα - που ούτως η άλλως θα ετίθεντο υπό αμφισβήτηση - και οχι με προκήρυξη οπου θα παρουσιάζονταν και οι θεσεις της οργανωσης .
Η αστυνομια βεβαια σε αυτα που διοχετεύει εχει παντα τις δικες της σκοπιμοτητες. Αλλα γενικα η υποθεση αυτη με τη βομβα στο Μετρο Αιγάλεω παρουσιαζει πολλα κενα και δινει την αισθηση μιας περίεργης ιστοριας...

_______________

«Είμαστε από το Αντάρτικο Πόλεμο και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη βόμβα στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω», δήλωσε ο άγνωστος. Και απείλησε ότι θα υπάρξουν κι άλλα χτυπήματα.
Το θέμα τώρα είναι να διαπιστωθεί από την αντιτρομοκρατική αν η ανάληψη ευθύνης είναι αληθινή ή όχι. Το μήνυμα εξετάζεται ακόμη. Αυτό που προβληματίζει τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το γεγονός πως βρέθηκε ενεργοποιημένος ο διακόπτης που έπρεπε να κλείσει το κύκλωμα του μηχανισμού.

_______________

Είχα γράψει από χθες την άποψη μου ότι αυτή η υπόθεση θα επιχειρηθεί να κλείσει με ύποπτες μεθόδους και σήμερα επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά.Θα σας εξηγήσω γιατί πιστεύω ότι πίσω από την ανάληψη ευθύνης κρύβονται ή παρακρατικοί ή ξένες πρεσβείες.

Στο τηλεφώνημα με βάση τα όσα δημοσίευσε το έγκυρο θέλω να πιστεύω fimotro...ανέφεραν ότι ναι μεν αναλαμβάνουν την ευθύνη αλλά απείλησε ότι θα υπάρξουν και άλλα χτυπήματα στο μέλλον.Και οι απορίες και τα ερωτηματικά είναι πάρα πολλά ...

Γιατί μια ΝΕΑ τρομοκρατική ομάδα να αναλάβει την ευθύνη με δύο τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικούς σταθμούς και να μην γράψουν ένα μανιφέστο με την ιδεολογία(αν υπάρχει στο έρημο μυαλό τους)τους και να το στείλουν μα είτε σε κάποια εφημερίδα ώστε να το δημοσιεύσει ή να το αναρτήσουν στο γνώριμο χώρο του Indymedia!!!Και ποιον απειλεί με νέα χτυπήματα την τηλεφωνήτρια; είναι λίγο αστείο ο τρόπος με τον όποιο ανέλαβαν την ευθύνη.

Δεύτερον γιατί τόση αγωνία να αναλάβουν την ευθύνη μιας αποτυχημένης απόπειρας και δεν περίμεναν να χτυπήσουν κάποιο άλλο στόχο;Αφού απείλησαν με νέα χτυπήματα στο τηλεφώνημα γιατί είχαν τόσο μεγάλη αγωνία ώστε να πουν τώρα ποιοι είναι! Όταν μάλιστα η σακούλα που όπως πηγές από την Αστυνομία αναφέρουν ότι ήταν χάρτινη και άρα μπορεί να έχει βρεθεί πάνω της γενετικό υλικό!!!

Εκτός και αν ήταν ένα αστείο το τηλεφώνημα και πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε από τη πλευρά των ερευνών πλέον...

Γιατί αν ο εκρηκτικός μηχανισμός έσκαγε μέσα στο Μετρό του Αιγάλεω θα μιλάγαμε για μια από τις  μεγαλύτερες τρομοκρατικές ενέργειες που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα και η οργάνωση αυτή ανέλαβε την ευθύνη με ένα απλό τηλεφώνημα!!!Πολύ περίεργα πράγματα...και όσο και να θέλουν τα ΜΜΕ να τα εμφανίσουν έτσι,δεν δένουν μεταξύ τους.

Και ξέρετε γιατί τα πράγματα και τα στοιχεία δείχνουν ότι μιλάμε για ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ από ξένα κέντρα;Γιατί έψαχναν θύματα...ήθελαν ΝΕΚΡΟΥΣ...και όχι έναν και δύο,αλλά δεκάδες ίσως και εκατοντάδες αν ο συρμός ήταν γεμάτος και εν κινήση!!!!Ήθελαν να προκαλέσουν σκηνικό αποσταθεροποίησης στο εσωτερικό της χώρας!!!

Οι εγχώριες τρομοκρατικές ομάδες-οργανώσεις όσο μίσος και να τρέφουν για τους θεσμούς και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς(Αστυνομία κυρίως)δεν θα έφθαναν ποτέ στο σημείο να δοκιμάσουν μια τέτοιας κλίμακας τυφλό χτύπημα!!!Γιατί εδώ μιλάμε για τον ορισμός του τυφλού χτυπήματος(δεν έγινε ούτε ένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα).Συνήθως οι οργανώσεις στην Ελλάδα έχουν στόχευση και δεν αναζητούν αίμα πολιτών.Γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα τύχουν της αναγνώρισης από τον  κόσμο...και δεν θα διακινδυνεύσουν ένα τυφλό χτύπημα αυτή τη στιγμή.

Ας περιμένουμε να δούμε τις επόμενες εβδομάδες πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στο εσωτερικό της χώρας....και φυσικά να μη πιστέψει κανείς τις κατευθυνόμενες ειδήσεις των ΜΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.