Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζουν μεγάλης κλίμακας προβοκάτσια οι ξένες πρεσβείες στην Αθήνα

Ο εμπρηστικός μηχανισμός που εντοπίστηκε σε συρμό του μετρό το απόγευμα του Σαββάτου ήταν σε κανονική λειτουργία, πλήρως ενεργοποιημένος και έτοιμος να σκορπίσει το θάνατο. Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και το τμήμα όπλων και εκρηκτικών, οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν την βόμβα ανενεργή, λόγω προβλήματος στην συνδεσμολογία, ήταν πολύ … αισιόδοξες.

Ο μηχανισμός αποτελείτο από ένα τετράλιτρο μπιτόνι βενζίνης, ρολόι, οκτώ μπαταρίες και διακόπτη. Το ηλεκτρικό μέρος της βόμβας βρισκόταν σε ένα τάπερ, ενώ όλος ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μια νάιλον σακούλα.

Σημειώνεται ότι από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο συγκεκριμένος συρμός του μετρό επρόκειτο να ξεκινήσει από το σταθμό του Αιγάλεω με κατεύθυνση το αεροδρόμιο και για το λόγο αυτό ο μηχανοδηγός έκανε έναν έλεγχο, λίγο πριν από το προγραμματισμένο δρομολόγιο.



defencenet.gr
_______________

Έχουμε σημειώσει από αυτό εδώ το blog ότι οι ξένες πρεσβείες και τα γνωστά κέντρα που λειτουργούν στην Ελλάδα θα επιχειρήσουν να προκαλέσουν σκηνικό αποσταθεροποίησης στο εσωτερικό της χώρας.Το ότι δεν είχαμε εκατόμβη νεκρών στο συρμό του Μετρό είναι γιατί για καλή μας τύχη διενεργήθηκε ο τακτικός έλεγχος του συρμού και πρόλαβαν το χάος που θα επακολουθούσε.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ότι γλυτώσαμε από μια παρολίγον τραγωδία, το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν κυβερνάται από μια κυβέρνηση που την έχει εκλέξει ο λαός,η κυβέρνηση δεν έχει νομιμότητα και δεν μπορεί να ελέγξει τα πράγματα,όπως θα έκανε κάποιος πρωθυπουργός που θα είχε εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες.

Μπορεί να ελέγξει ο πρωθυπουργός των τραπεζιτών την ΕΥΠ..δεν μπορεί να το κάνει, γιατί θα υπακούσουν ποτέ οι Ένοπλες δυνάμεις σε δοτό πρωθυπουργό;Ενδιαφέρθηκε ο Παπαδήμος να φτιάξει ένα δίχτυ ασφαλείας στη χώρα ώστε να μην υπάρχουν κατά της διάρκεια της θητείας του τέτοια περιστατικά;Αδιαφόρησε και άφησε το πλέον άχρηστο υπουργό της μεταπολίτευσης τον Χρήστο Παπουτσή να κάθεται στη θέση του και να ονειρεύεται κρίσεις στην Αστυνομία εν μέσω ακυβερνησίας της χώρας για να παίξει το ΠΑΣΟΚ τα πολιτικά του παιχνίδια.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ απέκρυψαν το γεγονός και το υποβάθμισαν για προφανείς λόγους,όταν ξεπουλιέται η χώρα και κερδίζουν οι μεγάλοι ιδιοκτήτες καναλιών και οι εφοπλιστές δεν είναι ώρα για να μαθαίνει ο λαός την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι εύρος έχει φαγωθεί το τοίχος ασφαλείας της χώρας.Το περιστατικό αυτό με τη βόμβα σε συρμό του ΜΕΤΡΟ αποδεικνύει ότι η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα εσωτερικής ασφάλειας και έλλειμμα καλής πληροφόρησης.

Η βόμβα που βρέθηκε στο συρμό είναι μια σαφέστατη προειδοποίηση προς την Ελληνική πλευρά ότι μπορεί να χτυπήσουν όποιο στόχο επιθυμούν και μπορούν να αφήσουν πίσω τους δεκάδες ή και εκατοντάδες θύματα.

Τώρα τα ερωτηματικά είναι πάρα πολλά,ας δούμε μερικά από αυτά.Χωρίς να μπούμε σε καμία συνομοσιολογία και να κάνουμε τους ειδικούς.

1.Γιατί δεν έσκασε η βόμβα...όπως διαβάζουμε σε διάφορα έντυπα(ηλεκτρονικά έντυπα κυρίως), η συνδεσμολογία δεν ήταν καλή,άλλες πηγές όμως αναφέρουν ότι η συνδεσμολογία ήταν καλή και δεν ήταν αυτός ο λόγος που δεν είχαμε κάποια έκρηξη.

2.Το ρολόι που ήταν επάνω στη βόμβα,πότε ήταν προγραμματισμένο ώστε να εκραγεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.Ήθελαν να έχει κόσμο ο συρμός μέσα ή απλά ήθελαν να στείλουν ένα σαφέστατο μήνυμα στη κυβέρνηση ότι μπορούμε να χτυπήσουμε όποιο στόχο θέλουμε.

3.Ο Συρμός πήγαινε στο Αεροδρόμιο...ήθελαν μήπως εκεί να γίνει το χτύπημα ώστε να προκληθεί μεγαλύτερη αναστάτωση και χάος;

4.Οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούσαν ;Αν και είναι πολύ δύσκολο να βρουν κάτι μέσα σε χιλιάδες πολίτες που διακινούνται με το ΜΕΤΡΟ..αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!

5.Είναι χτύπημα που το οργάνωσαν ξένα κέντρα και επιδιώκουν αστάθεια στο εσωτερικό της χώρας ή είναι αποτέλεσμα της ποιοτικής αναβάθμισης της εγχώριας τρομοκρατίας;

6.Η Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο δέχεται πιέσεις για κάποιο πολύ σοβαρό θέμα και  μήπως γι αυτό το λόγο τα διάφορα ξένα κέντρα θέλουν να πιέσουν την Ελλάδα με οποιοδήποτε τρόπο; πχ Σκοπιανό ή Πετρέλαια στο Αιγαίο!!

7.Έχουν κάποια σχέση οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας σχετικά με τα Σκόπια κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Ράσμουνσεν στην Αθήνα; Μήπως ενοχλήθηκαν κάποια κέντρα στο εξωτερικό;

8.Για ποιο λόγο αυτή τη στιγμή πρέπει η Ελλάδα να ζει με το χάος και το φόβο; Σε τι πρέπει να πούμε ΝΑΙ και μέχρι στιγμής δεν έχουμε πει.Εξυπηρετεί κάποιους η χρεοκοπία;

9.Θα συνεχίσουν με μεγαλύτερης κλίμακας επιθέσεις στο εσωτερικό της χώρας;

10.Θέλουν αίμα; Θέλουν οι επιθέσεις τους να έχουν δεκάδες νεκρούς;Ώστε να σκορπίσουν το φόβο στο λαό;

Αυτές είναι οι πρώτες ερωτήσεις- σκέψεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό χωρίς να συνομοσιολογείς.
Θα πρέπει να δούμε τι επόμενες ημέρες τι εξελίξεις θα έχουμε στο εσωτερικό τη χώρας αλλά και στο εξωτερικό,γιατί αυτό το χτύπημα δεν είναι τόσο αθώο,που πιθανότατα θα μας πλασάρουν τα εγχώρια ΜΜΕ.Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να έχουμε στη συνέχεια περίεργες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι ήταν πίσω από την επίθεση στο συρμό του ΜΕΤΡΟ. 

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Βρετανοί έχουν φαγωθεί με το ενδεχόμενο ο Στρατός να αναλάβει την εξουσία σε περίπτωση που στη χώρα μας επικρατήσει το χάος από τυχόν εξέγερση του λαού.Να ενημερώσουμε βέβαια τους φίλους μας Βρετανούς ότι εδώ δεν είναι ΑΙΓΥΠΤΟΣ ...στην Ελλάδα να μη περιμένουν ο στρατός ότι θα βγει έκτος στρατοπέδων για να αντιμετωπίσει τυχών ταραχές στα αστικά κέντρα.Αυτό το σενάριο ξεχάστε ακόμα και όσοι από εσάς το φαντάζεστε.Ο Στρατός θα βγει για πολύ σοβαρότερο λόγο και όχι επειδή μπορεί να καίγεται η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη...όσο ακραίο και να ακούγεται!!!

Η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο διαφόρων κέντρων και πλέον όλα τα σενάρια είναι πιθανά...η μπαρουταποθήκη είναι πλέον ανοικτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.