Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Καθημερινώς αφαιρούν ζωές για ελάχιστα ευρώ.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/117600/agria-dolofonia-75hronis-stin-korinthia

Η άτυχη ηλικιωμένη που ζούσε μόνη, είδε ξαφνικά έντρομη άγνωστους δράστες να εισβάλλουν στο σπίτι της. Οι κακοποιοί χωρίς κανένα δισταγμό την έπιασαν και άρχισαν να την βασανίζουν.

Δυστυχώς, η 75χρονη δεν άντεξε την επίθεση που δεχόταν και κατέληξε μετά από μερικά λεπτά.Χωρίς να συμβαίνει απολύτως τίποτα, οι δράστες ξεκίνησαν να ψάχνουν το σπίτι προκειμένου να βρουν χρήματα και τιμαλφή. Αφού τα εντόπισαν, εγκατέλειψαν την 75χρονη και έγιναν… καπνός.
__________

Και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό..καθημερινά έχουμε και από μια ή και δύο πολλές φορές δολοφονίες κυρίως ηλικιωμένων ανθρώπων.Κύριε Παπουτσή αυτά είναι τα αποτελέσματα της Ελληνικής Αστυνομίας...

Κύριοι θολοκουλτουριάδες αυτά είναι τα αποτελέσματα της αθρόας λαθρομετανάστευσης...γιατί μην έχετε απορία ότι οι δράστες και σε αυτή τη περίπτωση θα είναι λαθρομετανάστες.

Δεν θέλω να αναρτώ στο ellada-kupros ειδήσεις που δείχνουν τη κακή πλευρά της Ελλάδας,αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα θέμα που πλέον αγγίζει όλους τους Έλληνες, η εγκληματικότητα έχει φθάσει σε επίπεδα χωρών της Λατινικής Αμερικής!!Πρέπει όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων να ομονοήσουν κάποτε σε μια κοινή συνισταμένη και αυτή πρέπει να είναι η εκδίωξη όλων των μεταναστών από την Ελλάδα...νομίμων και παράνομων.

Και να εφαρμοστεί επιτέλους μια ποσόστωση (παλιά πρόταση του ΛΑΟΣ,από τις λίγες σοβαρές προτάσεις που έχει κάνει) επί του συνόλου του πληθυσμού.Ας είναι το 2 ή 3% , γιατί παραπάνω δεν αντέχουμε σαν χώρα.

Και το ποιο σημαντικό που πρέπει πλέον όλοι μας να κάνουμε,είναι να ΜΗΝ δίνουν δουλειά-εργασία σε μετανάστες.Δώστε δουλειά σε έναν ΕΛΛΗΝΑ,να μπορέσει να ζήσει την οικογένεια του και να κάνει Ελληνόπουλα που θα πονέσουν αύριο μεθαύριο τη πατρίδα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.