Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ η Τροπολογία για το Ισλαμικό Τέμενος στο κέντρο της Αθήνας! Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου ο Καμμένος, «ένιψε τας χείρας του» για να μην χάσει την καρέκλα!

Πηγή http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr  Όπως είχαμε προειδοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό, η συγκυβέρνηση των «άθεων» (αντίχριστων εβραιο - ισλαμολάγνων) του Σύριζα, σε συνεργασία με τους «χριστιανοπατριώτες» των Αν.Ελ, προχωρούν βήμα - βήμα στην εφαρμογή της ανθελληνικής ατζέντας τους, που περιλαμβάνει ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, χτίσιμο μεγαλοπρεπέστατου ισλαμικού τεμένους στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, απαξίωση και τελικά χωρισμό της Ορθοδόξου Εκκλησίας από το κράτος, αποποινικοποίηση ναρκωτικών, απελευθέρωση τρομοκρατών, νομιμοποίηση «γάμου» ομοφυλοφίλων κλπ.


ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ λοιπόν η Τροπολογία για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό, με τις ψήφους των Σύριζα, ΝΔ, Πασοκ, Ποτάμι και ΚΚΕ. Καταψήφισαν την τροπολογία η Χρυσή Αυγή και οι Αν.Ελ.


Και καλά, ίσως αναρωτηθεί κάποιος: Γιατί τα βάζεις με τον Καμμένο, αφού καταψήφισε την πρόταση;;;


Διότι, πολύ απλά, ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να περάσουν νόμοι που να παραβιάζουν τις «κόκκινες γραμμές», μεταξύ των οποίων ήταν και όσα θίγουν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία!

Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Είναι επιζήμια για την Πίστη και την Πατρίδα μας, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Είναι «κόκκινη γραμμή»;;;

Κι αν ναι, δεν καταπατήθηκε με την υπερψήφιση της τροπολογίας από άλλους «προθύμους» που αναφέραμε παραπάνω;

Τι μπορούσε λοιπόν να γίνει; Πολύ απλά, αν όντως οι Αν.Ελ εννοούσαν τα περί «κόκκινων γραμμών», ΝΑ ΕΘΕΤΑΝ ΒΕΤΟ και να ζητούσαν την ΑΠΟΣΥΡΣΗ της επίμαχης τροπολογίας, διαφορετικά θα αποχωρήσουν από την συγκυβέρνηση!

Υπενθυμίζουμε εδώ πως ο Κουβέλης είχε αποχωρήσει από την προηγούμενη συγκυβέρνηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ! Άραγε, το θέμα της ανέγερσης τεραστίου τεμένους στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι σημαντικότερο ζήτημα...;

Όπως φαίνεται όμως, ο Καμμένος επέλεξε να παίξει το ρόλο του...Πόντιου Πιλάτου! Καταψήφισε μεν, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ δε πως η τροπολογία ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ με τις ψήφους άλλων (προδοτών)!

Αν αυτό δεν είναι πολιτικαντισμός και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του λαού, τι είναι;

Δηλαδή, όλα για την καρέκλα, κύριοι «χριστιανοπατριώτες» των Αν.Ελ.;;;

Τι θα πει «εμείς καταψηφίσαμε, αλλά...»;

Αν σύντομα έρθουν αντίστοιχες τροπολογίες για χωρισμό Εκκλησίας - Κράτους, ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες, «γάμοι» ομοφυλοφίλων και παρόμοια νομοθετικά εκτρώματα, τι θα κάνετε; Θα «καταψηφίσετε, αλλά...»;;;

Οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεν είναι ούτε βλάκες ούτε κομματόσκυλα (εκτός εξαιρέσεων φυσικά...). Κι αν νομίζετε πως με τέτοιες τακτικές «Καρατζαφέρη» θα τους κοροϊδέψετε, είστε οικτρά γελασμένοι!


Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.