Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τι συμβαίνει ανοικτά της Κέρκυρας με τα φορτηγά πλοία; Μεταφέρουμε τζιχαντιστές ξεπληρώνοντας γραμμάτια για τα αμαρτήματα μας;

Συγνώμη αλλά εκεί ανοικτά της Κέρκυρας συμβαίνουν απίστευτα πράγματα!! Το φορτηγό πλοίο Blue Sky ,που εξέπεμψε May day... και οι αρχές είδαν ενόπλους στο πλοίο... έρχονται τώρα και λένε ότι δεν τρέχει τίποτα και όλα καλά, μίλησαν και με τον πλοίαρχο του εμπορικού όταν πριν το ελικόπτερο της φρεγάτας Ναβαρίνο που πέταξε πάνω από το πλοίο που ήταν εν κινήση ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ!!!!!!!!! Τελικά μεταφέρουμε πολλούς τζιχαντιστές εεεε; Κάτι πολύ άσχημο κρύβεται πίσω από την φωτιά του ρο-ρο και του σημερινού περιστατικού!!!

Δείτε τι δημοσίευσε το OnAlert!

Τέλος στο θρίλερ με το πλοίο Blue Sky μετά από επικοινωνία του κυβερνήτη της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟ με τον καπετάνιο του. Όπως είπε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέει προς την Ιταλία και δεν χρειάζεται καμία βοήθεια.

Το Blue Sky ,σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πλέει ήδη σε ιταλικά χωρικά ύδατα.

Η φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ έπλευσε για αρκετή ώρα δίπλα στο πλοίο μυστήριο το οποίο πάντως από χθες έχει εντοπιστεί να πλέει στο Ιόνιο πέλαγος. Συναγερμός σήμανε γιατί έγινε κλήση ανάγκης από το δίκτυο 112 από άγνωστο ο οποίος ανέφερε ότι το πλοίο βρίσκεται σε κίνδυνο και υπό τον έλεγχο ενόπλων.

Το Πολεμικό Ναυτικό έστειλε άμεσα την φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ από την οποία απονηώθηκε ελικόπτερο Sea Hawk που πέταξε πάνω από το Blue Sky.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.