Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η δήθεν διαπραγμάτευση των ολετήρων αυτής της χώρας... Η ΝΔ συνεχίζει απτόητη το καταστροφικό της έργο!

H τραγωδία της Ελλάδας κατά την διάρκεια της καταστροφικής διαπραγμάτευσης... η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον ούτε καν να συζητήσει τις προτεινόμενες λύσεις και η χώρα σέρνεται σε μονοπάτια πολύ επικίνδυνα. Οι δήθεν υπερασπιστές των κόπων του Ελληνικού λαού δίνουν και τα τελευταία ψίχουλα αξιοπρέπειας στους διεθνείς τοκογλύφους.
  • αύξηση ΦΠΑ στις διανυκτερεύσεις ξενοδοχείων από το 6,5% στο 11%, ακόμη και στο 13%
  • αύξηση από 15 στα 20 χρόνια των ελάχιστων ετών ασφάλισης - η ρύθμιση θα αφορά τους σημερινούς 40άρηδες, αφού θα ισχύει για γεννηθέντες από 1975 και μετά
  • κατάργηση συντάξεων πριν από τα 62 έτη, με εφαρμογή από το 2019 με τριετή μεταβατική περίοδο
  • πάγωμα των συντάξεων τη διετία 2016-2017
  • πιο αυστηρά κριτήρια για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ, έτσι ώστε από τη μείωση των δικαιούχων να προκύψει μόνιμη μείωση στο κονδύλι κατά 80 εκατ. ευρώ
  • αλλαγές στο μισθολόγιο του Δημοσίου για νεοεισερχόμενους: από 1η Ιανουαρίου ο μισθός θα είναι 648 ευρώ, κατάργηση της προσωπικής διαφοράς από την 1η Ιουλίου με νέο κούρεμα σε οδοιπορικά, εκτός έδρας και υπερωρίες
  • αλλαγές σε περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια για την ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η Ελλάς παραδίδεται στις ορέξεις των δανειστών με πρωτοφανή ευκολία.. η δήθεν διαπραγμάτευση μόνο διαπραγμάτευση δεν είναι, αφού στις δήθεν μυστικές συναντήσεις αλλά και στις φανερές εκ Παρισίων.. το χαρτάκι με το τι πρέπει να κάνουμε το δεχόμαστε αμάσητο και σκύβοντας το κεφάλι τρώμε και μια για να μας θυμίζουν ότι δεν πρόκειται να ξεμπλέξουμε μαζί τους.. ΠΟΤΕ!

Η υπαναχώρηση των δήθεν ψευτογιακάδων που έσκιζαν τα μνημόνια.. είναι για άλλη μια φορά γεγονός, ο λαός πλέον είναι υπεύθυνος για το χάος που θα επακολουθήσεις τους επόμενους μήνες.

Η ιστορία δεν θα γράψει μόνο τους πολιτικούς που έσκυψαν το κεφάλι... αλλά θα σημειώσω στην ποιο μελανή σελίδα της.. και τον συνυπεύθυνο Ελληνικό λαό που έβγαλε το σκασμό και άφησε τους ολετήρες να καταστρέψουν την χώρα!

Η Ελληνική Δημοκρατία σε περίπτωση που ψηφιστούν και αυτά τα μέτρα θα αποτελέσει παρελθόν... η νέα ονομασία θα πρέπει να είναι Ελληνική Υποτέλεια Ξένων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.