Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η υποδοχή του ψευτο-Πρωθυπουργού της Μέρκελ στο Ναύπλιο από πολίτες που συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ! Χάνει τον έλεγχο η κυβέρνηση και βγάζει τα ΜΑΤ στην πρώτη γραμμή...

Έτσι υποδέχθηκαν τον Σαμαρά στο Ναύπλιο οι πολίτες που πλέον αναγκάζονται να χτυπηθούν με τα ΜΑΤ αφού με άλλο τρόπο δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους... και να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για τα μέτρα που παίρνει η φασιστική κυβέρνηση των ξένων συμφερόντων.

Στο στημένο σόου του Δημάρχου του Ναυπλίου που ανακήρυξε με το ζόρι επίτιμο δημότη τον Πρωθυπουργό της υποτέλειας και της ενδοτικότητας... πολίτες προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν και απέναντι τους βρήκαν τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και τα δακρυγόνα. 

Η κατάσταση πλέον στην χώρα έχει ξεφύγει... η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον λαό και οι επόμενοι μήνες θα είναι κυριολεκτικά τρομακτικοί! Η Ελλάδα έχει μπει σε καθεστώς αποσταθεροποίησης..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.