Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Πάμε να σας τρομοκρατήσουμε άλλη μια φορά. Αφού έχετε εθιστεί στο τρολάρισμα.. Εισβολή στην Θράκη... ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!


Λοιπόν να διευκρινίσω κάτι, σχολιάζω ΜΟΝΟ την πρώτη σελίδα!

Λοιπόν πάμε μια να δούμε τι γράφει η εφημερίδα.. θα χτυπήσουν το Δ'ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ...


Από το http://strategyreports.wordpress.com , αναλυτικά η αναδιάρθρωση του Σώματος!


Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το Δ΄ΣΣ καταγράφηκαν δύο σημαντικές εξελίξεις:

Πρώτον, οι οργανωτικές αλλαγές στις δύο Μηχανοκίνητες Μεραρχίες Πεζικού με την ενίσχυση, από τον καιρό της ειρήνης, με τις αντίστοιχες Τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες. Συγκεκριμένα:
η ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (Leopard-2HEL, Αλεξανδρούπολη) αποτελεί πλέον οργανικό σχηματισμό της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού με έδρα την Αλεξανδρούπολη και Zώνη Eυθύνης το νότιο Έβρο.
η ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (Leopard-2A4, Κομοτηνή) αποτελεί πλέον οργανικό σχηματισμό της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού με έδρα το Διδυμότειχο και Zώνη Eυθύνης το βόρειο Έβρo.

Yπενθυμίζεται ότι πριν τη μεταβολή, οι ΧΧΙΙΙ και ΧΧΙ ΤΘΤ μαζί με την XXV ΤΘΤ (Leopard-2HEL, Leopard-1A5, Ξάνθη) υπαγόταν οργανικά στο Στρατηγείο της XX Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, με έδρα τη Καβάλα.


ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ... ΣΕ ΠΟΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ Δ.ΣΩΜΑ; ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΗΠΩΣ; 

ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!! ΧΑΧΑΧΑ

δλδ  για να χτυπηθεί η χώρα από αντάρτες τουρκογενείς ή τούρκους μέσω Βουλγαρίας.. θα πρέπει πρώτα να έχει συμβεί κάτι πολύ απλό, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.

Πάμε παρακάτω... θα χτυπήσουν Λέσβο και Χίο...λογικό το σενάριο; ΝΑΙ λογικό.. όμως η εφημερίδα πασάρει στο κοινό ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Είναι λογικό να πιστεύουν όλοι ότι η Χίος θα χτυπηθεί πρώτη.. και λογικά αυτό θα γίνει, απέναντι έχει μια πολύ μεγάλη δύναμη με σχεδόν τα πάντα από οργανωτικής πλευρά και την δυνατότητα πλέον να επιχειρήσει και με αποβατικά σκάφη. 

Όμως ο στόχος δεν είναι αυτός... ο στόχος των Τούρκων είναι μικρότερα νησιά, αλλά μεγάλη τους επιθυμία είναι να δουν την Ρόδο Τουρκική. Η προσβολή εκεί της περιοχής μπορεί να είναι άμεση και με σφοδρότητα από την Τουρκική πλευρά.. η Ελληνική Αεροπορία θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά μέτωπα, αφού στην Θράκη ναι μεν θα υπάρξει μέτωπο, αλλά θα είναι καθαρά για αντιπερισπασμό. Οι Τούρκοι δεν είναι χαζοί να μπουν στον Έβρο όπου θα γίνουν σουρωτήρι για μακαρόνια τα τανκς τους και το πυροβολικό τους. Νησί θέλουν οι Τούρκοι... ή μπορεί και να μην θέλουν ποια!

Γιατί οι Τούρκοι μπορεί να μην θέλουν αυτή τη χρονική στιγμή να καταλάβουν νησί; Γιατί οι Τούρκοι τα έχουν κάνει θάλασσα με την στήριξη τους στο μέτωπο της Συρίας! Πλέον είναι ανοικτοί στους ακραίους Ισλαμιστές πχ ISIL και είναι ανοικτοί πάνω στα Γεωγραφικά όρια του Κουρδικού κράτους! Κάτι που φαντάζει με σενάριο ΤΡΟΜΟΥ! ήδη Κούρδοι έχουν ανοίξει μέτωπα σε πολλά επίπεδα με τους Τούρκους, το πρώτο στην Συρία(οι Τουρκία προμηθεύει εξοπλισμό τους Αντάρτες), το δεύτερο στο Ιράκ και το τρίτο είναι η εμφάνιση της ακραίας Ισλαμιστικής οργάνωσης ISIL που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αιματοκυλίσει την περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν αν αποκοπεί η προέλαση της προς την Βαγδάτη.

Όπως βλέπεται οι Τούρκοι για αρκετά χρόνια ακόμα θα είναι απασχολημένοι με την Μέση Ανατολή, εκεί που θα φοβούνται για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ μια ακραία Ισλαμιστική σάρωση της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι θα παίξουν νόμιμα προς το παρών στην Θράκη. Έφτιαξαν το DEB(πολιτικός φορέας), πήραν δύναμη στις εκλογές για την Ε.Ε. με την Ροδόπη και την Ξάνθη να βάφονται ΚΙΤΡΙΝΕΣ και η επόμενη κίνηση τους θα είναι η δημιουργία προβοκάτσιας! Πόσο μπορεί να τραβήξει μακρυά αυτή η προβοκάτσια; Αρκετά... το πρώτο που θέλουν να δουν οι Τούρκοι είναι αν και πότε θα έχουμε εκλογές στην Ελλάδα, να δουν ποιος θα βγει και τι συζητήσεις μπορούν να κάνουν μαζί του. Θα είναι η ΝΔ που τα έχει παραδώσει όλα στην Γερμανία ή θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί, υποθετικά πάντα, να συνομιλήσει σε ποιο ήπιους και συγκαταβατικούς τόνους με την Τουρκία; Αυτό περιμένουν να δουν οι Τούρκοι και μετά θα αποφασίσουν τι θα κάνουν στην Θράκη και στο Αιγαίο!

Τώρα.. τι μπορούν να κάνουν οι Τούρκοι ώστε να στήσουν μια υποδειγματική προβοκάτσια; Είναι πάρα πολύ απλό.. η ακραία άνοδος ακροδεξιών πολιτικών σχηματισμών μαζί με την φτώχεια και την ανασφάλεια, θα γεννήσουν ΔΕΞΙΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, κάποιες θα είναι πραγματικές
και κάποιες ΟΧΙ, άλλες θα κινούνται στο δρόμο της νομιμότητας με πολιτικό λόγο και άλλες στην ημιπαρανομία με επιθέσεις χαμηλού ρίσκου σε Τουρκικούς στόχους. Κάπου εκεί το Τουρκικό κράτος με το δεξί του χέρι που δεν είναι άλλο από το Τουρκικό Προξενείο στην Θράκη θα οργανώσουν την τέλεια προβοκάτσια... συνεχείς επιθέσεις χαμηλού ρίσκου(γκαζάκια σε γραφεία κτλ, ΟΧΙ ένοπλο αγώνα) από διάφορες οργανώσεις που θα τις ντύσουν με τον μανδύα του Εθνικισμού θα εμφανιστούν στην περιοχή, άλλες θα είναι στημένες και ραμμένες από τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και σε άλλες οι Τούρκοι θα διεισδύσουν σε αυτές και με δικά τους άτομα θα παρέχουν σε πρώτη φάση, ελαφρύ εξοπλισμό και μεθοδολογία δράσης.

Πόσο μπορεί να κρατήσει αυτή η φάση του σχεδίου; ίσως ένα, δυο, τρία χρόνια.. ανάλογα με το πόσο γρήγορα θα θέλουν κινηθούν οι Τούρκοι. Η επόμενη φάση του σχεδίου θα περιλαμβάνει ποιο αναβαθμισμένα χτυπήματα.. βόμβες σε τζαμιά και εμπρηστικούς μηχανισμούς σε πολιτικά αλλά και επιχειρηματικά γραφεία στην περιοχή που θα σχετίζονται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο με το Τουρκικό προξενείο. Σκεφτείτε απλά το εφιαλτικό και φυσικά απευκταίο σενάριο, να χτυπηθεί Τζαμί εν ώρα προσευχής! ΚΟΛΑΣΗ! Τότε η χώρα θα ήδη μπει σε φάση Γιουγκοσλαβίας-Ουκρανίας. ΟΙ Μουσουλμάνοι στην περιοχή θα εξεγερθούν και το καμπανάκι της απόσχισης θα χτυπά ολοένα και δυνατότερα... Είναι τόσο απλά αυτά που θα συμβούν που ακόμα και ένα παιδάκι του Δημοτικού θα μπορούσε να σας τα αναλύσει.

Μπορούμε να το αποτρέψουμε; Θα ήθελα να πιστεύω ότι μπορούμε... αλλά από τα θέλω τα δικά μου και τα δικά σας η Τουρκία δεν θα περιμένει για να πάρει την απόφαση της. Η Τουρκία το έχει σκεφθεί και το έχει οργανώσει.. πάρα πολύ καλά.. σχεδόν τέλεια. Η Θράκη θα χαθεί για εμάς τους Έλληνες σχεδόν χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά σε πρώτη φάση! Σε δεύτερη φάση επειδή θα υπάρξει Ελληνική αντίδραση να μου το θυμηθείτε.. επειδή εδώ θα είμαστε, ότι στην περιοχή και πράσινη ζώνη θα σχηματιστεί.. και Ανεξάρτητο κράτος θα δημιουργηθεί και στην Τουρκία θα καταλήξει. Το πολύ πολύ να κάνουν χάρη στην Ελλάδα να κρατήσει την Θράκη αφού όμως η συγκεκριμένη περιοχή καταστεί Ομόσπονδη περιοχή με αυξημένες αρμοδιότητες και ελευθερίες.. δλδ να έχει η περιοχή το δικό της Πρωθυπουργό, ο οποίος όμως θα υπάγεται στην Ελλάδα.. ή μια αυτοδιοικούμενη επαρχία.

Είναι αστείο ότι οι Τούρκοι θα βάλουν αντάρτες να χτυπήσουν την Ελλάδα... η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.. ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ! Και εδώ είμαστε και θα δούμε ποιος θα επιβεβαιωθεί.

Μην αγχώνεστε... οι Τούρκοι δεν επιθυμούν να δουν τους Έλληνες να θάβουν τους νεκρούς τους με τις σημαίες να τυλίγουν τα φέρετρα... γιατί αν συμβεί αυτό, οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι θα χάσουν, θέλουν να μας πιάσουν στον ύπνο και να ρίξουν όλο το φταίξιμο σε μας.. όπως ακριβώς έκαναν και στην Κύπρο.. και επειδή δεν έχουμε διδαχθεί τίποτα.. θα τα ξαναζήσουμε.

Άντε τώρα.. μην διαβάζεται νηφάλιες φωνές.. πηγαίνετε να ενημερωθείτε από αυτούς που βάζουν φίμωτρο στην ενημέρωση και σας πασάρουν δίαιτες και φθηνές διακοπές με διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.