Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ιράκ Μοσούλη 11/06/2014 Βίντεο - Τι κατάφεραν οι Αμερικανοί! Στο χάος βυθίζουν την χώρα οι ακραίοι Ισλαμιστές.

Δείτε το βίντεο προσεκτικά και θα παρατηρήσετε κάτι που θα σας κάνει πολύ μεγάλη έκπληξη..
Στο βίντεο φαίνονται στρατιωτικά οχήματα του ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ(Μην σας μπερδέψει ότι είναι Hummer, είναι η προίκα των Αμερικανών στον Ιρακινό Στρατό) Eίναι σε κάποια περιοχή στο κέντρο της Μοσούλης τραβηγμένο το βίντεο, τα οχήματα προσπαθούν να φύγουν από την πόλη, αφού ελάχιστα χιλιόμετρα από την περιοχή οι ακραίοι Ισλαμιστές έχουν αρχίσει να καταλαμβάνουν την πόλη.

Το εκπληκτικό στο βίντεο ποιο είναι; ότι οι Ιρακινοί πολίτες.. τα περισσότερα μικρά παιδιά αλλά και ενήλικοι όπως θα διακρίνεται στο βίντεο, πετούν πέτρες προς τα οχήματα του Στρατούς, προς τις Ένοπλες δυνάμεις του ΙΡΑΚ!!

Οι Αμερικανοί λοιπόν κατάφεραν το εξής τρομακτικό για το μέλλον του ΙΡΑΚ αλλά και όλης της Μέσης Ανατολής, κατάφεραν να σπρώξουν το λαό του ΙΡΑΚ στον εξτρεμισμό και μάλιστα στον ακραίο εξτρεμισμό.. να διώχνουν την ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ της χώρας και να υποδέχονται ως ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ, ότι ποιο ακραίο έχει δημιουργηθεί στον Ισλαμικό κόσμο!

Αυτό το απίστευτο μόνο οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να το καταφέρουν.. αλλά βέβαια όταν είναι κάτι χιλιάδες μίλια μακρυά, τι τους ενδιαφέρει για τους λαούς της Μεσογείου, που θα υποστούν πρώτοι τα παρελκόμενα αυτής της αντίδρασης!

Το βίντεο είναι σοκαριστικό.. και ας μην δείχνει κάποια δολοφονία ή μάχη σε αστικό τοπίο! Η επιθετικότητα προς την νόμιμη κυβέρνηση είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τους Αμερικανούς! Εκτός και αν οι Αμερικάνοι, το έχουν βάλει στόχο.. να οδηγήσουν τα πράγματα στο Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.