Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ρεκόρ τηλεθέασης η παρέλαση της 25ης Μαρτίου.. χαστούκι στους φασίστες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που σκύλιασαν σαν γκρουπόσκυλα που είναι ώστε να μην γίνονται παρελάσεις με κόσμο.

Η ΝΕΡΙΤ, που μετέδωσε ζωντανά από την πλατεία Συντάγματος τη στρατιωτική παρέλαση, «χτύπησε» απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης, που δεν έχει δει τα τελευταία χρόνια και την ίδια στιγμή έστειλε στα τάρταρα τα σκουπίδια που προσφέρονται μέσω των ψυχαγωγικών εκπομπών των ιδιωτικών καναλιών.

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος τηλεθέασης της ΝΕΡΙΤ μεταξύ 11:30 και 13:00, την ώρα δηλαδή που πραγματοποιούνταν η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας, έφτασε 46,7%, ενώ μετά τις 12:00 το μεσημέρι άγγιξε ακόμη το 52,8%. Στο δυναμικό κοινό, στις ηλικίες 15 - 44, η ΝΕΡΙΤ με τη στρατιωτική παρέλαση είχε απήχηση 36,1%.

Την ίδια στιγμή, τα ιδιωτικά κανάλια με τις ψυχαγωγικές εκπομπές είδαν τα ποσοστά τους να κάνουν «ανώμαλη» προσγείωση. Διατήρησαν ένα ποσοστό λίγο πάνω από το 10% και αυτό γιατί στο πρόγραμμα τους είχαν πλάνα και στιγμιότυπα από τη στρατιωτική παρέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.