Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

DW: Μέρκελ - Διέψευσε εκνευρισμένη ότι οι Πρέσπες είναι προϊόν συναλλαγής


Και διέψευσε ποιον; μα τον αρχηγό της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.Κυριάκο Μητσοτάκη που πριν λίγες ημέρες ανέφερε ότι η συμφωνία είναι προιόν συναλλαγής του κ.Τσίπρα με τους Ευρωπαίους! Το άδειασμα στον δήθεν υποψήφιο Πρωθυπουργό είναι πέραν κάθε φαντασίας και οι κωλοτούμπες του Κυριάκου θα ξεπεράσουν αυτές τις Κομανέτσι!

Η καγκελάριος ερωτήθηκε από την Deutsche Welle για το αν και κατά πόσον υπήρξε ένα είδος συναλλαγής στο θέμα της ονομασίας, όπως υποστηρίζει ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης- ότι δηλαδή ο κ. Τσίπρας σε συνεννόηση με την κ. Μέρκελ έκλεισε τη συμφωνία με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ και, ως αντάλλαγμα, του επετράπη να άρει το μέτρο για μείωση συντάξεων στην Ελλάδα. Εμφανώς εκνευρισμένη η καγκελάριος απάντησε πως «σαφώς δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στις δραστηριότητες που αφορούν το ονοματολογικό και κάποιες οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Αυτό είναι ούτως ή άλλως απαγορευτικό και πραγματικά με αιφνιδιάζει το γεγονός ότι θα πρέπει να αναφερθούμε σε κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.