Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Τεράστιο το πολιτικό κόστος για την Ελλάδα από τα μπρος πίσω του Καμμένου..

Είναι πλέον η ώρα για τις μεγάλες αποφάσεις όσον αφορά τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργό ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑΣ Πάνο Καμμένο, το Κοινοβούλιο των Σκοπίων ενέκρινε την συμφωνία και το μπαλάκι πλέον πέφτει στην Αθήνα και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας πρέπει τις επόμενες ώρες πρώτον να αποφασίσει τι θα κάνει και πως θα κινηθεί και δεύτερον να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα ώστε μαζί να λύσουν τις όποιος διαφορές υπάρχουν... που δεν υπάρχουν σύμφωνα και με τον ίδιο τον κ.Υπουργό..



Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγραψε στο Twitter περίπου στις 15:00 το μεσημέρι, άλλο πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ έχει, το μόνο πρόβλημα είναι το όνομα, θέμα εμπιστοσύνης δεν τίθεται, οπότε πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει και να μην αφήσει το θέμα άλλο να σέρνεται, γιατί εκθέτει την χώρα σε μεγάλο βαθμό και δυσκολεύει το κυβερνητικό έργο.

Άλλα μπρος πίσω δεν έχει.. την μια λέει στους Αρχηγούς των Ε.Δ. ότι θα πράξω αυτό που πρέπει και μετά λέει στην Βουλή ότι δεν τελεί υπό παραίτηση, ο Καμμένος πρέπει επιτέλους να αποφασίσει τι θα κάνει.

Η λύση είναι πολύ απλή, καταψηφίζει την όποιο πρόταση μομφής της Ν.Δ. προς την κυβέρνηση και για λόγους προσωπικούς, αλλά που έχουν σχέση και με τις αρχές του κόμματος του, αποχωρεί από την Κυβέρνηση χωρίς όμως να πάρει μαζί του κανέναν άλλον Βουλευτή. Γίνετε και ένας ανασχηματισμός και προχωρά η χώρα για εκλογές τον Σεπτέμβρη, αφού έτσι θέλουν και στην Ευρώπη να γίνει, τα υπόλοιπα είναι βούτυρο στην Ν.Δ. για να προκαλέσει πολιτική και οικονομική αστάθεια στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.