Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Επεισόδια στον Άγνωστο Στρατιώτη από δεξιούς και ακροδεξιούς που κατέβηκαν στην διαμαρτυρία πρωτίστως για να τα σπάσουν.

Τεράστια η ζημιά στην εικόνα της Ελλάδας από τους δήθεν πατριώτες που σήμερα κατέβηκαν για να υπερασπιστούν την Μακεδονία, αυτοί λοιπόν οι ψευτο-πατριώτες βρήκαν αφορμή να επιτεθούν στις Αστυνομικές δυνάμεις σε ποιο σημείο; μα στο ιερότερο των Ελλήνων, στο Εθνικό μνημείο των αγώνων του έθνους, στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Μεγαλύτερη ντροπή για την δεξιά και την ακροδεξιά σε αυτόν τον τόπο δεν μπορεί να υπάρχει... απέδειξαν για άλλη μια φορά για ποιο λόγο δεν είναι άξιοι ούτε καν για να πιάνουν το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας στα βρόμικα τους χείλη.

Όσο για την συγκέντρωση, δεν ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και οι διαμαρτυρόμενοι δεν ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες.

Ακολουθούν οι ντροπιαστικές εικόνες για την δεξιά και την ακροδεξιά που τόλμησαν να πατήσουν τα βρομοπόδαρα τους στο μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη.











Η δε χρυσή αυγή γέμισε την Αθήνα με συνθήματα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.