Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Δηλώσεις Τσίπρα για την παραίτηση Κοτζιά - Ανάληψη της θέση του ΥΠ.ΕΞ. από τον Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα.
























Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει πλώρη για εκλογές τον Μάρτιο του 2019, εκτός και αν η συμφωνία των Πρεσπών ψηφιστεί οπότε δεν θα χρειαστεί να πάει σε εκλογές νωρίς, αλλά θα περιμένει τον ΣΕΠ ή τον ΟΚΤ του 19. Είναι προφανές με την δήλωση του Πρωθυπουργού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει βέτο σε ενδεχόμενη εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ή στην Ε.Ε. με το όνομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που επιθυμούν οι φασίστες του VMRO.

Είναι πλέον σαφές ότι η ΕΘΝΙΚΗ γραμμή του Π.Καμμένου έχει  γίνει αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό και ενεργούν μαζί και ως ένα στην Εθνική υπόθεση των Σκοπίων. Η κίνηση Κοτζιά είναι μια κίνηση απελπισίας και φόβου για ένα πιθανό ενδεχόμενο απόρριψης της συμφωνίας από το Σκοπιανό κοινοβούλιο και τα όσα διαρρέει για σύγκρουση του με τον Π.Καμμένο είναι προφανώς αστήρικτα και δεν έχουν βάση λογικής. Είναι ειρωνικό ένας άνθρωπος που έδειχνε όλο αυτό το διάστημα ως λιοντάρι στα τελευταία της μάχης να αφήνει την ασπίδα του και να αποσύρεται. Είναι μέγα λάθος του πρώην ΥΠ.ΕΞ το οποίο θα το καταλάβει πολύ σύντομα, στις δύσκολες μάχες δεν παραδίδουμε τα όπλα, αλλά πέφτουμε μαζί στην μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.