Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ελεύθερος ο Αμερικανός πάστορας, Άντριου Μπράνσον

Με απόφαση δικαστηρίου ήρθη ο κατ'οίκον περιορισμός και η απαγόρευση εξόδου από την Τουρκία για τον Αντριου Μπράνσον. Ο Αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον, επίκεντρο διπλωματικής διαμάχης μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ θα προσγειωθεί σε στρατιωτική βάση κοντά στην Ουάσινγκτον σήμερα Σάββατο 13/10/2018.


Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Αλλάζουν πλέον τα δεδομένα στην περιοχή και η Τουρκία για πρώτη φορά μετά από ένα ανελέητο διετές σκληρό παιχνίδι δηλώσεων με τις Η.Π.Α. αποφασίζει να ρίξει τους τόνους. Πλέον και η θέση της στην συμμαχία δυναμώνει, μένει πλέον να δούμε πως θα απαγκιστρωθεί σταδιακά και από το άρμα του Πούτιν. Πιθανότατα το επόμενο διάστημα, ίσως όχι άμεσα να υπάρξει και κάποια εμπλοκή με τους S-400... πλέον το παιχνίδι στην περιοχή αλλάζει, οι Τούρκοι είδαν ότι οι Η.Π.Α. έχουν και άλλες επιλογές(ΕΛΛΑΔΑ)και δεν θέλουν να ρισκάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.