Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Λαθρο-εισβολείς στήνουν μπλόκα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, τα σπάνε και τραμπουκίζουν οδηγούς.... Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!




Κυκλοφοριακή συμφόρηση στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας, εξαιτίας διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν περίπου 100 παράνομοι μετανάστες.

Οι συγκεντρωμένοι κάνουν διαμαρτυρία στο δρόμο για τις συνθήκες διαβίωσης στις περίφημες δομές (sic), όπως το φαγητό, κ.α. και η κυκλοφορία στην Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα έχει διακοπεί. Ζητούν να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής τους στις δομές που τους φιλοξενούν.

Όπως μάλιστα καταγγέλλουν οδηγοί που πέρασαν από το σημείο και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εκεί, κάποιοι από τους μετανάστες κρατούσαν ξύλα και έκαναν επίθεση στα αυτοκίνητα, προκαλώντας τρόμο και δρώντας ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι, καθώς από την Αστυνομία έλεγαν ότι δεν είχαν οδηγίες για το τι να κάνουν! Pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.