Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Μαύρο ρεκόρ στις Πανελλήνιες εξετάσεις με 40.000 από τους 100.000 να γράφουν κάτω από τη βάση.

Στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις και σε σύνολο 104.040 υποψηφίων οι 40.000 έγραψαν κάτω από τη βάση. Πρόκειται για ένα από μεγαλύτερα αρνητικά ρεκόρ των τελευταίων ετών. Εάν υπολογίζουμε ότι οι περίπου 86.000 εξ αυτών ήταν μαθητές των ΓΕΛ και οι περίπου 15.000 μαθητές των ΕΠΑΛ τότε περίπου ένας στους δυόμιση υποψηφίους κατέθεσε γραπτό που βαθμολογήθηκε κάτω από τη βάση.

Η ανακοίνωση των βάσεων αναμένεται με μικρή καθυστέρηση φέτος, προς το τέλος του μήνα -μετά τις 27 Αυγούστου-, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Παιδείας.

Zougla.gr

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Είναι η τρανή απόδειξη ότι όχι μόνο το σύστημα της Παιδείας πρέπει να αλλάξει από την αρχή, όχι μόνο πρέπει να καταργηθούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά να δώσουν μια ΓΕΡΗ κλωτσιά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να βγάζουν μαθητές ΤΟΥΒΛΑ. Έχουν αποφασίσει οι εκπαιδευτικοί να δίνουν απολυτήρια Λυκείου σε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι ποσοστό ξένων μαθητών είναι μέσα στους 40.000 που απέτυχαν να γράψουν πάνω από την βάση, φυσικά και δεν περιμένω από το Υπουργείο να ανακοινώσει κάτι τέτοιο, αλλά θα είχε το δικό του ενδιαφέρον.

Με αυτά τα χάλια, το μέλλον της Ελλάδας μοιάζει εφιαλτικό... όταν τα σχολεία βγάζουν ΤΟΥΒΛΑ και ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ, ελπίδα ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ. Κρίμα για το σημείο που έφτασε το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα. 

Καμία ελπίδα για τα επόμενα χρόνια, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να ζει με ΤΟΥΒΛΑ και με ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.