Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Πέθανε ο παρολίγον νεκροθάφτης της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κόφι Ανάν. Στα μούτρα του είχε τρίψει ο Κυπριακός λαός το σχέδιο για τον διαμελισμό της Κύπρου.

Απεβίωσε το Σάββατο σε ηλικία 80 ετών ο πρώην γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Ανάν. Σύμφωνα με δύο στενούς συνεργάτες του, που μίλησαν στο Reuters, ο Κόφι Άναν πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε νοσοκομείο της Βέρνης όπου νοσηλευόταν. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1938 στο Κουμάσι της Γκάνας. Ο Κόφι Ανάν αποτέλεσε τον έβδομο γενικό γραμματέα του Ο.Η.Ε. από το 1997 μέχρι το 2006....

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr

Θα αντηχούν στο πέρασμα των αιώνων τα λόγια του Τάσου Παπαδόπουλου στο διάγγελμα του λίγο πριν το δημοψήφισμα: «...Παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα...».

Δεν μου επιτρέπει ο σεβασμός μου προς τους νεκρούς να πω κάτι σκληρό για τον Κόφι Άναν, του απάντησε όπως έπρεπε στις 24ης Απριλίου 2004 ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ. Μια απάντηση που δόθηκε όπως έπρεπε σε όλους αυτούς που έτρεξαν πίσω από τα ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ που μοίρασε τότε ο ΟΗΕ.... 








ΑΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ.... Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.... Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ.

ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... ΚΟΦΙ ΑΝΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ. 

ΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.