Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Τρύπια τα νησιά, κάνουν πάρτι οι ΜΚΟ... νέες συλλήψεις πρακτόρων στην Λέσβο. Απίστευτη σιωπή από την Κυβέρνηση...

Ένα εξαιρετικά περίεργο περιστατικό που ξεκίνησε από το Λιμενικό και κατέληξε στην Αστυνομία ερευνούν οι Αρχές στη Λέσβο, με ένα ζευγάρι αλλοδαπών που ισχυρίστηκαν πως είναι μέλη ξένης ΜΚΟ για τους μετανάστες και το βανάκι τους έφερε πλαστές πινακίδες που ανήκει σε όχημα του Ελληνικού Στρατού και στο εσωτερικό του είχαν ασυρμάτους-Περίεργη «σιγή ασυρμάτου» από ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικό για την υπηκοότητα των συλληφθέντων.


Θοδωρής Παναγιωτίδης News247.gr
Φεβρουαρίου 12 2018

Δυστυχώς για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ο τουλάχιστον ύποπτος ρόλος που έχουν κάποιες δήθεν ΜΚΟ στην χώρα μας και δρουν παντελώς ανεξέλεγκτα στα ελληνικά νησιά δήθεν από ενδιαφέρον για τους μετανάστες, με άγνωστη στην πραγματικότητα ατζέντα και σε πολλές περιπτώσεις με άγνωστο ιστορικό των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτές και με παντελώς άγνωστους …ρόλους και δραστηριότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των αλλοδαπών, ηλικίας 24 ετών ο άντρας και 23 ετών η γυναίκα, συνελήφθησαν αρχικά από άντρες του Λιμενικού στο λιμάνι της Λέσβου, καθώς το βανάκι στο οποίο επέβαιναν έφερε πλαστές πινακίδες που ανήκουν σε όχημα του ελληνικού στρατού και στο εσωτερικό του είχαν ασυρμάτους, δίχως να διαθέτουν σχετική άδεια. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι είναι μέλη ξένης ΜΚΟ που ασχολείται με τους μετανάστες.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα για πλαστογραφία και κατοχή ασυρμάτου δίχως άδεια και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο Εισαγγελέας διέταξε την ΕΛ.ΑΣ. να διενεργήσει περαιτέρω προκαταρκτική έρευνα για αυτά τα δύο άτομα, τον ρόλο τους, τους ισχυρισμούς τους αν είναι αληθείς περί ΜΚΟ κλπ.

Το εξίσου περίεργο πάντως στην ιστορία, πέρα του ότι χρησιμοποιούσαν πλαστές πινακίδες που παραπέμπουν σε όχημα του Ελληνικού Στρατού και είχαν ασυρμάτους, είναι ότι παρά τις συνεχείς ερωτήσεις μας προς το Λιμενικό και την Αστυνομία, δεν ειπώθηκε ποια είναι η υπηκοότητα αυτών των δύο ατόμων και περιορίστηκαν και οι δύο Αρχές στο να τους χαρακτηρίζουν αυστηρά και μόνο ως …«αλλοδαπούς».

-______________________-

Ελπίζω τώρα να κατάλαβες ΕΛΛΗΝΑ, πως αλλώθηκε η χώρα.. και πόσο μεγάλη ευθύνη φέρεις για αυτήν την κατάσταση! Τα νησιά μας έχουν αποκρυπτογραφηθεί πλήρως από τις Τουρκικές Ε.Δ.! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.