Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Οι Σιωνιστές θέλουν να εξαφανιστεί ο ελληνισμός και οι εγκεφαλικοί κραδασμοί των ελλαδεμπόρων

Η αντίληψη πως οι Σιωνιστές, δηλαδή οι Εβραίοι, έχουν ως μοναδικό σκοπό ύπαρξή τους τη καταστροφή του Ελληνισμού με κάθε δυνατό μέσο, δεν είναι καινούργια «είδηση». Πρόκειται μια εθνικιστική μυθοπλασία και διακινείται στο «αφυπνισμένο» διαδίκτυο εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως οι Έλληνες καταλαμβάνουν τη πρώτη θέση στην Ευρώπη σε διεθνή έρευνα για τον αντισημιτισμό, με ποσοστά που ξεπερνούν ακόμη και αυτά του Ιράν! Δεν είναι τυχαίο επίσης πως ένας στους τρεις Έλληνες πιστεύει ότι μας ψεκάζουν και ένας στους τέσσερις ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό… Μεγάλη ευθύνη για αυτή τη κατάσταση έχουν εκατοντάδες ψευδή δημοσιεύματα που διαδίδουν μίσος.

Παρακάτω θα εξετάσουμε τις δυο κλασικότερες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στη χώρα μας (και όχι μόνο).

Ο Χένρι Κίσινγκερ και τι έχει πει για τους Έλληνες

Είπε ο αμερικανοεβραίος Χένρι Κίσινγκερ τη παρακάτω φράση;


Διαβάστε την συνέχεια στο: https://www.ptisidiastima.com/zionist-hoaxes/


ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Η θέση του ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ διαχρονικά ήταν κάθετα αντίθετη με τις ανοησίες περί Σιωνιστών και κακών Εβραίων, άλλωστε καλοί και κακοί υπάρχουν σε όλα τα έθνη και δεν χρειάζεται να κατασκευάζουμε εχθρούς για να κρύψουμε δικά μας λάθη και δικές μας παραλείψεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.