Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο λαός γνωρίζει τι γίνετε..

Μερικές φορές ο σοφός λαός δίνει τις απαντήσεις που πρέπει. Μήνυμα αναγνώστη στο http://olympia.gr για την πολιτική επικαιρότητα.

Σε πολλά έχει δίκιο...
__________________

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε

Φεβρουαρίου 16, 2014 στις 10:47 μμ

Σιγά μη φοβούνται οι γερμανοί τις εκλογές…. Δε σταματάτε αυτό το παραμύθι?

Οι Αμερικανοί και Γερμανοί βιάζονται να ρίξουν τη κυβέρνηση καθώς δεν μπορεί να περάσει άλλα μέτρα (φοβούνται μη πέσουν οι προδότες και δεν υπακούουν..)
Όλο το ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να αποφύγει τη φυλακή εισχώρησε μέσα σε ένα συνονθύλευμα απατριδων , άθεων , ανώμαλων , και παγκοσμιοτων και αυτό το βάφτισαν ‘’προοδευτική αριστερά’’ ΤΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον νέο Παπανδρέου τον Alexis Tsiknas… Μετά τις επερχόμενες εκλογές που θα κάνει συγκυβέρνηση με τους ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ και τον ψευτο επαναστάτη Πολύδωρα (που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια , το αγγλικό δίκαιο και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας) τότε θα είναι πολύ αργά για κλάματα….

Γιατί λέτε ότι η τρόικα επιβάλει πιεστικά νέα μέτρα χωρίς να φοβάται μη πέσει η παρούσα κυβέρνηση των δοσίλογων? Λέτε οι γερμανοί να θέλουν να αυτοκτονήσουν? Όχι βέβαια! Τα έχουν όλα συμφωνημένα! Και με το ΤΣΙΚΝΑ και με τον Πολύβρωρα τον πατριώτη (!!!!!!σε όλα ψήφιζε ΝΑΙ !!!!!) και φυσικά με τη ΝΟΥΔΟΥΛΑ με τη Ντόρα αρχηγό (το πιο μεγάλο σύμμαχο των Γερμανών) .

Και με την ευκαιρία μπράβο στο ΣΥΡΙΖΑ , εν δυνάμει ‘’κυβέρνηση’’ , που έκοψαν ‘’ΣΥΡΙΖΑ’’ το Κυπριακό κράτος υποστηρίζοντας ως λύση την υποβάθμιση του σε ….. ομοσπονδία…. Δηλαδή αν βγείτε κυβέρνηση την Ελλάδα ως τη θα τη προωθήσετε? Ως Τουρκική επαρχία η μήπως ως Πακιστανική ‘’νέα κατοικία’’? Το πήραμε το μήνυμα… Ξεκάθαρο…. Και ο George Papandreou από το σχέδιο Ανάν είχε δείξει τις προθέσεις του έτσι δεν είναι Alexis ? … Εμείς δεν τις είχαμε κατανοήσει καλά…. Η Ιστορία επαναλαμβάνετε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.