Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Ξαφνικά αθώες περιστερές οι μαχητές της Χαμάς και οι Ιρανοί.. ζητούν κατάπαυση του πυρός για να πάρουν μια ανάσα οι τρομοκράτες. Ε να την δώσουμε.. ας τους φερθούμε με ευγένεια.

 Ένας ολόκληρος κόσμος έχει ξεσηκωθεί υπέρ των Παλαιστίνιων, μην χτυπάτε άλλο τα εδάφη της Γάζας, τον θύλακα της παγκόσμιας τρομοκρατίας, την περιοχή που οι ένοπλοι μαχητές εφόρμησαν κατά αθώων στο Ισραήλ σφαγιάζοντας τους. Αυτή την περιοχή της ειρήνης και του δικαίου η παγκόσμια κοινότητα μας ενημερώνει μέσω των διαδηλώσεων ότι θα πρέπει να την αφήσουν στην ηρεμία της.. να αφήσουν τους τρομοκράτες να ανασυνταχθούν και προφανώς να μην επιτρέψουν ποτέ τους ομήρους.

Όσο για την σφαγή στο ΙΣΡΑΗΛ... τσιμουδιά από τους παγκόσμιους ευαισθητούληδες.. να μην πειράξει κανείς τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΣΦΑΓΕΙΣ τους Ισραήλ.. την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ.

Όσο υπάρχουν αφελείς.. τόσο τρομοκράτες τύπου Χαμάς θα βρίσκουν πεδίο για να δρουν.. 

Για το ότι η Χαμάς εισέβαλε βίαια και σκότωσε με ένα απίστευτο πογκρόμ βίας αθώους ανθρώπους.. τσιμουδιά από τον δήθεν πολιτισμένο πλανήτη. 

Για το ότι το ΙΡΑΝ εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στο ΙΣΡΑΗΛ τσιμουδιά από τον παγκόσμιο ευαισθητούλη κόσμο.. 

Αθώοι οι της Χαμάς και οι Φρουροί της Επανάστασης του ΙΡΑΝ.. 

Αθώοι.. ας κάνουμε μια κατάληψη σε ένα Πανεπιστήμιο.. 


Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΡΟΜΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ... ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΣΕ ΡΑΦΑ, ΣΕ ΤΕΧΕΡΑΝΗ.. ΠΑΝΤΟΥ.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 07/05/2024  ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.